Libnet.ro
UNICEF

00:07

Carmen Dan, replica de ULTIM MOMENT dupa acuzatiile presedintelui Iohannis

B1 B1,
Carmen Dan, replica de ULTIM MOMENT dupa acuzatiile presedintelui Iohannis

Ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a exprimat increderea ca Guvernul Dancila va gestiona foarte bine presedintia Consiliului Uniunii Europene. Afirmatia a fost facuta in contextul remanierii de. continuă pe B1

CARMEN DAN: Presedintia Romaniei la Consiliul UE, ambitioasa si realista

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat astazi dupa intalnirea cu comisarul european pentru migratie, afaceri interne si cetatenie, Dimitris Avramopoulos, ca presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene este vazuta ca una ambitioasa si realista.

Carmen Dan, desprepresedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene:Vom reusi sa gasim solutii si sa generamidei benefice

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, dupa intalnirea cu comisarul european pentru migratie, afaceri interne si cetatenie, Dimitris Avramopoulos, ca presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii.

Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Vot n sedinta - Olguta Vasilescu la Dezvoltare, Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, potrivit unor surse politice.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Olguta Vasilescu, propusa la Dezvoltare, iar Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care a participat si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, au spus surse politice pentru HotNews.

CAZ Socant in Romania! A fost lovit cu toporul in CAP! Detalii de ULTIM MOMENT

Un politist din Caras-Severin a fost lovit cu toporul in cap dupa ce a intervenit intr-un scandalul dintr-o familie de romi. Politistul s-a deplasat la fata locului si a reusit sa stinga scandalul,.

Dan Barna, liderul USR, saluta gestul presedintelui Iohannis de a nu deveni notarul lui Dragnea

Dan Barna, presedintele USR, considera ca pozitia presedintelui Klaus Iohannis, in privinta remanierilor guvernamentale propuse de PSD, de a nu deveni notarul lui Dragnea, era asteptata de societate si a .

Seful CNCD explica ce trebuie sa faca Iohannis dupa acuzatiile lui Laufer. Care este procedura?

Presedintele Consiliului National de Combatere a Discriminarii CNCD), Asztalos Csaba, a declarat la Digi24 ca acuzatiile lui Ilan Laufer sunt extrem de grave, fiind un subiect sensibil nu numai in Romania, ci si in intreaga lume.

Iohannis, dupa acuzatiile de antisemitism: Ilan Laufer a picat testul maturitatii, preferand sa joace rolul de portavoce a propagandei toxice pesediste

Presedintele Klaus Iohannis a condamant in termeni fermi acuzatiile de antisemitism lansate de Ilan Laufer dupa ce i-a fost respinsa numirea in fruntea Ministerului Dezvoltarii. Seful statului.

Digi 24: Seful CNCD explica procedura dupa acuzatiile lui Laufer. Ce trebuie sa faca Iohannis

Lead: Presedintele Consiliului National de Combatere a Discriminarii CNCD), Asztalos Csaba, a declarat la Digi24 ca acuzatiile lui Ilan Laufer sunt extrem de grave, fiind un subiect sensibil nu numai in Romania, ci si in intreaga lume.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )