Libnet.ro
UNICEF

21:02

Crin Antonescu, detalii importante despre acuzatiile lui Dragnea ca SRI a facut primul guvern condus de Victor Ponta: Parti din cele declarate sunt adevarate (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu, detalii importante despre acuzatiile lui Dragnea ca SRI a facut primul guvern condus de Victor Ponta: Parti din cele declarate sunt adevarate (VIDEO)

Fostul presedinte al PNL si co-lider al USL a oferit in exclusivitate pentru Stirile B1TV mai multe detalii despre dezvaluirile facute marti seara de catre Liviu Dragnea, cum ca primul guvern condus de Victor. continuă pe B1

Crin Antonescu, despre acuzatiile Ponta - Dragnea privind formarea guvernului: Parti din cele declarate sunt adevarate

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat la B1 Tv ca parti din ceea ce au declarat Victor Ponta si Liviu Dragnea privind formarea guvernului Ponta sunt adevarate, precizand ca la momentul respectiv Ponta a venit cu propunerea lui Ioan Rus ca ministru de Interne, desi el s-a exprimat ca nu este de acord.

Crin Antonescu: Ponta mi-a spus ca a negociat cu Basescu pentru Kovesi.Ponta nu avea incredere de fel in Liviu Dragnea. L-a vrut pe Rus la Interne

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a comentat, miercuri, declaratiile lui Liviu Dragnea privind numirea sefei DNA, LAura Codruta Kovesi, in 2013, si intelegerile dintre Victor Ponta si Traian Basescu, afirmand ca Ponta l-ar fi informat ca a ales formula de compromis. Antonescu a mai spus ca impresia sa a fost ca Ponta nu avea incredere de fel in Dragnea, de aceea l-a propus ministru de Interne pe Ion Rus.

Crin Antonescu: Victor Ponta nu avea incredere in Liviu Dragnea

Crin Antonescu a declarat in emisiunea Previziuni ca Victor Ponta nu avea incredere in Liviu Dragnea. Liderul PSD a sustinut in emisiunea Sinteza Zilei ca Victor Ponta a primit numele ministrilor in.

Crin Antonescu, despre numirile de procurori-sefi in 2013: PNL a vrut concurs public, Victor Ponta a cerut sa fie alesi pe baza de negocieri politice (VIDEO)

Crin Antonescu a comentat in exclusivitate pentru Stirile B1TV acuzatia lansata marti de catre Liviu Dragnea ca in 2013 a fost numita Laura Codruta Kovesi la DNA, Tiberiu Nitu la Parchetul General si Alina Bi.

Crin Antonescu: Victor Ponta mi-a spus ca a negociat cu Basescu numirea lui Kovesi

Crin Antonescu a comentat acuzatia lansata marti de catre Liviu Dragnea ca in 2013 a fost numita Lau.

Crin Antonescu: Victor Ponta mi-a spus ca a negociat cu Basescu numirea lui Kovesi

Crin Antonescu a confirmat in emisiunea Previziuni ca Victor Ponta a negociat cu Traian Basescu numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Eu nu am de unde sa stiu daca a fost sau nu impusa.

Noi detalii tehnice despre noua generatie Ford Fiesta ST: 1.5 Turbo de 200 CP, diferential cu alunecare limitata si functie Launch Control

Ford a publicat informatii noi despre Fiesta ST. Hot Hatch-ul de segment B va fi disponibil cu un diferential cu alunecare limitata, cu o suspensie inteligenta si cu Launch Control.

Viorica Dancila, despre iubita lui Dragnea: Un om deosebit, o fata inteligenta, cu bun simt, modesta, care a sustinut echipa PSD la Congres

Presedintele executiv al PSD, Viorica Dancila, spune despre Irina Tanase, iubita liderului social-democratilor, Liviu Dragnea, care a fost prezenta la Congresul extraordinar din 10 martie, ca este un om deosebit, cu bun simt, care a sustinut echipa formatiunii la aceasta reuniune, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )