Libnet.ro
UNICEF

09:15

Demisie in partidul lui Ciolos, dupa scandalul securistului care a inregistrat PLUS

Adevărul Adevărul,
Demisie in partidul lui Ciolos, dupa scandalul securistului care a inregistrat PLUS

Avocatul Adrian Iordache demisioneaza din PLUS dupa scandalul provocat de acuzatiile lui Marius Oprea, care a afirmat ca este fiul lui Alexandru Iordache, fondator al casei de avocatura care a sprjinit inregistrarea PLUS si fost maior de Securitate, coordonatorul anchetei penale impotriva sa, in 1988. continuă pe Adevărul

Politistii au deschis dosar penal dupa scandalul taximetristilor de luni seara, din Capitala

Politistii au deschis dosar penal dupa scandalul de luni seara cand zeci de taximetristi au blocat o strada din centrul Capitalei. Dosarul de cercetare penala este unul in rempentru ingreunarea circulat.

Dupa scandalul legat de avocatul Adrian Iordache, unul dintre fondatorii partidului lui Ciolos, PLUS anunta demisia acestuia

Unul dintre cei trei membri fondatori ai partidului PLUS, avocatul Adrian Iordache, fiul lui Alexandru Iordache, despre care istoricul Marius Oprea a spus ca a fost maior de securitate, a renuntat la orice calitate in partidul lui Dacian Ciolos, anunta reprezentantii formatiunii.

Scandalul din partidul lui Ciolos ia amploare. Unul dintre fondatorii PLUS si-a dat demisia

Scandalul din partidul lui Dacian Ciolos ia amploare. Fiul maiorului de Securitate Alexandru Iordache, Adrian Iordache, unul dintre fondatorii partidului fostului premier, si-a dat demisia din formatiunea.

CIOLOS DUPA INTALNIREA CU IOHANNIS: A vrut sa stie cum vedem si noi lucrurile

Fostul premier Dacian Ciolos a afirmat, marti, ca la inceputul anului a avut o intalnire informala cu presedintele Klaus Iohannis, in cadrul careia au fost abordate teme vizand situatia politica si economica a tarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )