Libnet.ro
UNICEF

05:15

Gabriela Firea, noi acuzatii in conflictul din PSD. Asaltul asupra binomului Dragnea - Carmen Dan continua

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea, noi acuzatii in conflictul din PSD. Asaltul asupra binomului Dragnea - Carmen Dan continua

Gabriela Firea, primar al Capitalei si vicepresedinte al PSD, continua sa arate problemele din PSD, in contextul in care aceasta este intr-un conflict deschis cu ministrul de Interne, Carmen Dan, si cu liderul formatiunii, Liviu Dragnea. Acuzatiile lui Firea sunt numeroase, iar pana in prezent nimeni din PSD, in afara de senatorul Ecaterina Andronescu, nu a mai avut curajul sa sara la gatul lui Dragnea. continuă pe Adevărul

Dancila, despre conflictul din PSD: Nu pot sa spun ca cineva minte, dar cnd acuzi trebuie sa ai probe concludente / Carmen Dan: S-a transat n CEx

Premierul Viorica Dancila a sustinut ca nu este vorba despre un conflict in partid, intre Carmen Dan si Gabriela Firea, ci doar pareri diferite care sunt absolut normale. Ea a mai spus ca nu poate afirma ca cineva minte in acest context, dar atunci cand acuzi trebuie sa ai probe concludente.

PSD a decis: Alegeri pentru conducerea a 11 organizatii judetene. Printre acestea si filiala condusa de Gabriela Firea

CExN al PSD a stabilit, sambata, la Neptun, sa se organizeze alegeri pentru functia de presedinte in 11 organizatii judetene conduse de lideri interimari, printre acestea fiind si organizatia PSD Bucuresti condusa de primarul Capitalei, Gabriela Firea, au declarat surse din partid. Decizia vine in contextul in care Gabriela Firea a fost cea care a intrat in conflict cu Liviu Dragnea pe care l-a atacat dur la finalul sedintei Comitetului Executiv, dupa ce solicitarea ei de demitere a protejatei Carmen Dan pentru violentele jandarmeriei din 10 august a fost respinsa.

Gabriela Firea, n scandal cu liderul PSD: Dragnea nu i-a raspuns Corinei Cretu la telefon toata vara

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, dupa sedinta Consiliului Executiv in care a cerut demisia lui Carmen Dan, ca a primit telefonul de la comisarul european Corina Cretu pentru ca aceasta incerca sa discute cu cineva din partid, dar Liviu Dragnea nu i-a raspuns, relateaza Mediafax.

Gabriela Firea, despre posibilitatea ca PSD sa il sustina pe Tariceanu in alegeri: Este un moment istoric la modul negativ (VIDEO)

Primarul general Gabriela Firea a criticat posibilitatea ca PSD sa il sustine pe Tariceanu in alegerile prezidentiale din 2019, numindu-l un moment istoric in sens negativ pentru partid. Un detaliu foarte.

Gabriela Firea face noi acuzatii: Fosti ministri mi-au spus ca dupa ce plecam de la sedinte, Liviu Dragnea le spunea sa nu ma ajute

Primarul general, Gabriela Firea, presedinte al PSD Bucuresti, a precizat ca fosti ministri i-au spus ca in cadrul unor sedinte, dupa plecarea ei, presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, le-ar.

Gabriela Firea, acuzatii fara precedent la adresa lui Carmen Dan: Jandarmii au dormit o noapte pe jos, imbracati, ca niste vite. E inadmisibil

Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD si primar general al Capitalei, a declarat, duminica seara, faptul ca ministru de Interne, Carmen Dan, nu a fost preocupata de jandarmii din subordinea sa, acestia fiind lasati pentru o noapte sa doarma pe jos, imbracati, ca niste vite. Firea a cerut sambata seara demisia lui Carmen Dan, dar conducerea PSD s-a opus.

Gabriela Firea, acuzatii fara precedent la adresa lui Carmen Dan: Jandarmii au dormit pe jos, ca niste vite. E inadmisibil

Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD si primar general al Capitalei, a declarat, duminica seara, faptul ca ministru de Interne, Carmen Dan, nu a fost preocupata de jandarmii din subordinea sa, acestia fiind lasati pentru o noapte sa doarma pe jos, imbracati, ca niste vite. Firea a cerut sambata seara demisia lui Carmen Dan, dar conducerea PSD s-a opus.

Gabriela Firea, acuzatii explozive la finalul sedintei PSD

Gabriela Firea a facut declaratii dupa terminarea sedintei din CExN al Partidului Social Democrat. Eu am luat cuvantul si am transmis colegilor mei, in special domnului presedinte, faptul ca am vorbit.

Gabriela Firea, ACUZATII EXPLOZIVE: Carmen Dan foloseste SERVICIUL SECRET al Ministerului de Interne pentru a-si spiona adversarii

Primarul general, Gabriela Firea, a dat de inteles ca Ministrul de Interne, Carmen Dan, se foloseste de serviciul secret al ministerului pentru a-si spiona adversarii. Firea a declarat ca la sedinta Comitetului.

Gabriela Firea, atac la Carmen Dan: Ministrul de Interne a incercat sa paseze responsabilitatea pentru evenimentele din 10 august. Eu speram sa o retraga Dragnea (VIDEO)

Gabriela Firea a lansat o serie de acuzatii foarte dure la adresa lui Carmen Dan careia i-a si cerut demisia din functia de ministru de Interne. Primarul general o acuza ca nu isi asuma responsabilitatea pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )