Libnet.ro
UNICEF

15:30

PNL, reactie-fulger la acuzatiile lansate de Firea la adresa lui Dragnea

Antena3 Antena3,
PNL, reactie-fulger la acuzatiile lansate de Firea la adresa lui Dragnea

PNL vrea infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara privind presupusele interceptari ilegale comandate de liderul PSD, Liviu Dragnea, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice din interiorul partidului, care. continuă pe Antena3

Prima reactie din PSD la acuzatiile Gabrielei Firea. Codrin Stefanescu: Nimeni din partid nu vrea o fisura in acest moment

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca atacul Gabrielei Firea nu are sustinere in interiorul partidului. Gabriela Firea stie ca atunci cand a fost nominalizata pentru Primaria.

Reactie dura in PSD, dupa acuzatiile lui Firea: Nu a facut nimic pentru Bucuresti. Nu o sustine nimeni in partid

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat miercuri ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu are sustinerea nimanui in partid, iar in grupul parlamentar colegii sunt nemultumiti de ea. Radulescu a .

Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: A spus mereu ca ma sprijina, dar in realitate nu este asa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre relatia sa cu Liviu Dragnea. despre care spune ca o sprijina doar in declaratii, realitatea fiind alta. Dumnealui, in sedinte, a spus mereu ca ma.

Gabriela Firea, acuzatie-bomba: Dragnea ma spioneaza! Am informatii certe!

Antena 3 va ofera cea mai spectaculoasa seara televizata a anului, de la ora 21. Primarul General al Capitalei, unul dintre liderii importanti ai PSD, Gabriela Firea, vine la Antena 3. Lupta impotriva lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )