Libnet.ro
UNICEF

21:45

Presedintele Iohannis, despre acuzatiile lui Dragnea ca protestele au fost finantate din strainatate: Nu am astfel de date

B1 B1,
Presedintele Iohannis, despre acuzatiile lui Dragnea ca protestele au fost finantate din strainatate: Nu am astfel de date

Presedintele Klaus Iohannis a contrazis miercuri afirmatiile lui Liviu Dragnea cum ca protestul din 10 august a fost finantat cu bani din strainatate. intrebat, intr-o conferinta de presa comuna cu. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre acuzatiile ca protestele din 10 august au avut finantare externa: Nu am astfel de date

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu are date despre finantarea din strainatate a protestelor antiguvernamentale de la Bucuresti. Nu am astfel de date, a raspus Iohannis la intrebarea daca.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub semnul un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub deviza un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Klaus Iohannis, despre aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi in legatura cu aderarea Romaniei la Schengen, ca este moderat optimist in privinta legilor justitiei, conform News. ro.

Iohannis despre aderarea la Schengen, dupa ntlnirea cu premierul Olandei: Evolutia privind legile justitiei ridica mai multe semne de ntrebare dect aduce certitudini

Comisia Europeana sprijina demersul Romaniei in ce priveste aderarea la Spatiul Schengen, la fel si majoritatea statelor membre, insa evolutia actuala a legislatiei din domeniul Justitiei in tara noastra ridica mai multe semne de intrebare decat aduce certitudini, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa comuna, la Cotroceni, cu premierul Olandei, Mark Rutte.

Iohannis a iesit la strans gunoaie. Natura trebuie pastrata curata. Natura si curatenia nu au culoare politica

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat, marti, speranta ca multi romani vor participa pe 15 septembrie, ca voluntari, la campania organizata de Lets do it, Romania de curatare a mediului inconjurator, prin care se sarbatoreste Ziua de curatenie la nivel mondial.

Klaus Iohannis, despre efectele Brexitului: Va produce o diminuare a bugetului UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va produce o diminuare a bugetului UE, aratand ca solutia potrivita in acest caz ar fi o alocare nationala un.

Iohannis, despre lupta impotriva coruptiei: Nu vreau sa dau sfaturi altora cum sa rezolve problema

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca Romania continua lupta impotriva coruptiei, iar rezultatele pot fi vazute. Totusi, seful statului a precizat ca nu da si sfaturi altor state cum sa faca acest lucru.

Teodorovici, despre disputa dintre Dragnea si Firea: Cea mai buna varianta este sa discute intre ei in partid

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, considera ca liderul PSD, Liviu Dragnea, si primarul Capitalei, Gabriela Firea, trebuie sa discute intre ei in interiorul partidului, astfel incat sa ajunga la un.

Klaus Iohannis, despre criticile puterii la adresa recomandarilor tarilor occidentale: O abordare populista pe care o refuz clar (VIDEO)

Klaus Iohannis a criticat miercuri in cadrul unei conferinte de presa comuna sustinuta alaturi de premierul olandez Mark Rutte Aceasta abordare si evaluarea este fundamental gresit in virtutea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )