Libnet.ro
UNICEF

10:45

Presedintele PNL, Ludovic Orban, condamna declaratiile lui Laufer la adresa lui Iohannis: Afecteaza grav imaginea Romaniei

B1 B1,
Presedintele PNL, Ludovic Orban, condamna declaratiile lui Laufer la adresa lui Iohannis: Afecteaza grav imaginea Romaniei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dur dupa ce Ilan Laufer l-a numit antisemit pe Klaus Iohannis. Liderul opozitiei din Romania a declarat, miercuri, ca acuzatiile lui PSD-istului la adresa. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: PSD trebuie sa-l excluda pe Laufer pentru declaratia sa stupefianta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, solicita PSD sa se delimiteze de declaratiile lui Ilan Laufer la adresa presedintelui Klaus Iohannis si sa-l excluda din partid.

LUDOVIC ORBAN: Somam PSD sa abandoneze retorica urii etnice si xenofobe

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca someaza PSD sa abandoneze retorica urii etnice si xenofobe si sa il excluda pe Ilan Laufer din randul membrilor sai.

LUDOVIC ORBAN: Sesizam Avocatul Poporului privind infiintarea Fondului Suveran de Investitii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat in seara zilei de ieri ca liberalii vor sesiza Avocatul Poporului privind OUG referitoare la infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI), scrie News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Vom initia propunerea de sanctionare a lui Iordache

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca Biroul Executiv al partidului a decis ca liberalii sa ceara in Biroul permanent al Camerei Deputatilor sanctionarea deputatului PSD Florin Iordache cu taierea indemnizatiei pentru gesturile obscene din Parlament.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul se imprumuta de la banci fara a investi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, la Sighetu Marmatiei, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul PSD-ALDE nu a lansat nicio investitie din banii imprumutati de la banci, in ultimii ani.

Ludovic Orban, dupa ce Iohannis i-a refuzat pe Laufer si Olguta Vasilescu: Nu poti sa pui doi habarnisti. Laufer e mai degraba bun ca fotomodel

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca seful statului a avut dreptate cand a decis sa nu-i accepte ca ministri pe Ilan Laufer si Lia Olguta Vasilescu. Liderul liberal considera ca coi doi sunt habarnisti.

Ludovic Orban, dupa ce Iohannis a refuzat numirea lui Laufer si Vasilescu: Nu poti sa pui niste habarnisti care nu au avut niciodata legatura cu domeniul

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a laudat decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge numirea Liai Olguta Vasilescu in fruntea Ministerului Transporturilor si a lui Ilan Laufer la Ministerul.

Ludovic Orban, intalnire importanta cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, la Bucuresti (FOTO)

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a avut marti o intalnire cu presedintele PNL, Ludovic Orban. Aceasta a venit inainte de intrevederile oficiale pe care oficialul european le are la Bucuresti.

Ludovic Orban, intalnire importanta cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, la Bucuresti (FOTO, VIDEO)

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a avut marti o intalnire cu presedintele PNL, Ludovic Orban. Aceasta a venit inainte de intrevederile oficiale pe care oficialul european le are la Bucuresti.

Presedintele PNL ataca dur PSD: Actuala remaniere este inlocuirea unor prosti si a unor slugi cu alti prosti si cu alte slugi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, referindu-se la remanierea unor ministri din cabinetul condus de Viorica Dancila, ca este o rafuiala intre clanurile mafiote din PSD care nu aduce nimic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )