Libnet.ro
UNICEF

06:45

Raportul violentelor din 10 august va fi incredintat Comisiei de Aparare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Raportul violentelor din 10 august va fi incredintat Comisiei de Aparare

ACTUALIZARE 11:40 Carmen Dan a fost intrebata, astazi, la sosirea la Ministerul de Interne, despre acuzatiile pe care i le-a adus primarul general Gabriela Firea, in legatura cu violentele din 10 august si a spus ca va lamuri in Comisia de Aparare din Senat tot ce este de clarificat in legatura cu interventia din Piata Victoriei. ----- Ministerul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, astazi, ca va fi pus la dispozitia Comisiei de Aparare din Parlament raportul clasificat privind violentele din 10 august si a mentionat ca va participa la sedinta comisiei care va avea loc marti. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia de aparare, convocata marti pentru audierea ministrului de Interne si prefectului Capitalei, in cazul violentelor din 10 august

Presedintele Comisiei de Aparare, senatorul PNL, Marcel Vela, a transmis ca a convocat o noua sedinta, marti, pentru audierea prefectului Capitalei, comandantului Jandarmeriei si ministrului de Interne pentru a afla ce s-a intamplat la protestul din 10 august si cere demisia lui Carmen Dan, relateaza Mediafax.

Dosarul violentelor din 10 august: Procurorii militari au nregistrat pna n prezent 770 de plngeri mpotriva jandarmilor

Procurorii militari de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au inregistrat, pana in prezent, 770 de plangeri depuse impotriva jandarmilor care au intervenit la protestul din 10 august, informeaza Mediafax.

Carmen Dan va pune la dispozitia Comisiei de Aparare raportul clasificat privind violentele din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat ca va fi prezenta marti, de ora 14,30, la lucrarile Comisiei de Aparare din Senat, pentru a oferi clarificari despre protestul din 10 august.

Subiectele zilei:A nceput oficial marele meci n PSD pe tema violentelor din 10 august; Nu cred ca Speranta Cliseru si va mentine afirmatia ca Dragnea si Carmen Dan au mintit, spune Cristian Tudor Popescu;UE: Coalitia anti-migratie creste

Trump a convins tineretul ca presa minte. De la castigarea presedintiei, Donald Trump a atacat neincetat media, a calificat presa drept ,,dusmanul americanilor. Parlamentul UE critica puterea de la Chisinau, dar sprijina Moldova. Raportul UE cere puterii din Moldova sa isi respecte angajamentele.

Gabriela Firea, citata la Parchet in dosarul violentelor de la protestul din 10 august

Gabriela Firea va fi audiata, marti, in calitate de primar general al Capitalei, de catre procurorii militari de la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august, potrivit unor surse judiciare.

Gabriela Firea, citata la Parchet n dosarul violentelor de la protestul din 10 august

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost citata la Parchetul General, in dosarul violentelor de la protestul din 10 august. intr-o alta declaratie sustinuta duminica, Gabriela Firea a aparat-o pe Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, o apropiata a sa, sustinand ca ordinul de evacuare al pietei in 10 august nu continea detalii cu privire la modalitatea de interventie, dar Cliseru a fost indicata ca responsabila tocmai pentru a se ajunge la Firea.

Munitia folosita la protestul din 10 august: Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti cumpara 850 de cartuse calibrul 38 mm cu efect iritant fumigen lacrimogen

Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a finalizat joi, 30 august, achizitia directa a 850 de cartuse calibrul 38 mm cu efect iritant fumigen lacrimogen I. ), contract cu o valoare fara TVA de 141. 950 lei peste 30. 500 euro), de la firma Terra Operations SRL, potrivit datelor din Sistemul electronic de achizitii publice. Cartusele de calibrul 38 mm cu efect iritant lacrimogen se afla pe lista munitiei neletale folosite de jandarmi la protestul din 10 august, conform datelor comunicate, in data de 16 august 2018, de Parchetul General.

Protestul din 10 august: PNL cere audierea premierului n Camera Deputatilor si depune motiune mpotriva ministrului de Interne / Se solicita comisie de ancheta

PNL cere audierea premierului Viorica Dancila in Camera Deputatilor si va depune saptamana aceasta motiune simpla impotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, in contextul interventiei jandarmilor la protestul din 10 august, a anuntat luni presedintele partidului, Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Christian Ciocan, despre evenimentele din 10 august: Jandarmeria nu trebuie nici aparata, nu trebuie nici injurata

Federatia Sindicatelor Democratice a Politistilor din Romania Al. Cuza asteapta ca Parchetul Militar sa efectueze cercetari si sa informeze in timp real opinia publica despre evenimentul din 10 august,.

Firea a cerut demisia ministrului Carmen Dan pentru modul n care a actionat la protestul din 10 august

Gabriela Firea a cerut sambata, in cadrul Comitetului Executiv al PSD, demisia ministrului de interne Carmen Dan, pentru modul in care a actionat la protestul din 10 august, au declarat pentru HotNews surse din partid. Sedinta conducerii PSD este inca in desfasurare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )