Libnet.ro
UNICEF

19:30

Scenariu-bomba! Votul la alegerile din PSD ar putea fi fraudat

Antena3 Antena3,
Scenariu-bomba! Votul la alegerile din PSD ar putea fi fraudat

Scandalul din PSD ia amploare. Cu doar cateva ore inainte de congres au fost acceptate toate candidaturile rebelilor din partid. Acuzatiile continua insa sa curga. Pe langa razboiul pentur functii se. continuă pe Antena3

Catalin Radulescu, despre alegerile din PSD: Nu cred ca e democratic

Deputatul social-democrat Catalin Radulescu, prezent joi la sediul PSD pentru a-si depune candidatura la functia de vicepresedinte al formatiunii, a precizat ca face acest lucru pentru a reliefa modul in care se.

,,Luptele interne din PSD pun curce Centenarului Marii Uniri

Florin Roman, vicepresedintele PNL a declarat, intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre, ca: Razboiul din PSD pune cruce si Centenarului Marii Uniri! Schimbarile dese de ministri ai Culturii, unde au fost schimbati toti secretarii de stat, ultimul chiar in aceasta saptamana, au generat blocarea tuturor celor 2048 de proiecte selectate de Departamentul Centenar.

Ecaterina Andronescu, REACTIE in plin SCANDAL din PSD: Ce spune despre sustinerea lui Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu reactioneaza in mijlocul tensiunilor din PSD care iau amploare cu o zi inainte de congres. Asta dupa ce mai multi social-democrati au anuntat ca vor sa-si depuna candidaturile.

Codrin Stefanescu, despre scandalul din PSD: Nu credeam ca o sa ajung in aceasta situatie

Codrin Stefanescu a declarat vineri, inaintea Comitetului Executiv al PSD, ca nu credea ca ar putea trece vreodata printr-o situatie ca cea care exista in acest moment in partid si ca spera ca aceste.

Radu Banciu, despre scandalul din PSD: O degringolada pe care noi nu o mai putem raporta in istoria recenta a partidului (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu scandalul actual din interiorul PSD iscat chiar inainte de Congresul partidului de sambata. Tensiune in PSD este una uriasa pentru.

Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD: Daca nu suntem de acord cu alegeri, de ce candidam?/ Voi spune mai multe dupa Congres

Liviu Dragnea a comentat intr-o declaratie data presei din Parlament de dupa intalnirea cu presedintele Serbiei, Alexsandr Vucic, despre scandalul actual din interiorul PSD iscat in urma imposibilitatilor unor.

Cine s-a inscris in cursa pentru functiile importante din PSD. LISTA candidatilor

Comitetul Executiv al PSD, care se reuneste vineri, la Parlament, urmeaza sa valideze lista candidatilor care vor cere votul in congresul de sambata. Nicolae Banicioiu, Ecaterina Andronescu si Viorica.

Sorin Ovidiu Vintu, despre alegerile din 2009: Nu l-am chemat pe Geoana, venea el in fiecare zi (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu a comentat in cadrul interviului in exclusivitate dat Sorinei Matei despre implicarea in alegerile prezidentiale din 2009, fiind cunoscut momentul in care Traian Basescu l-a acuzat in.

Washington Post si Le Monde: Alegerile din Italia, o noua lovitura data ordinii europene. Euroscepticismul se redreseaza.

Presa internationala trateaza pe larg rezultatele alegerilor din Italia vorbind la unison despre un esec major din perspectiva unitatii europene. Unii analisti au califcat cursa electorala drept ultima batalie dintre un val populist si neliberal care avanseaza si aparatorii timorati si acriti ai actualei ordini liberale europene, scrie The Washington Post. citat de Rador. Extremistii au fost, logic, primii care s-au bucurat. Uniunea Europeana va avea o seara proasta, a scris pe Twitter presedinta FN, Marine Le Pen, duminica seara. Toate felicitarile mele colegilor din Parlamentul european, Miscarea 5 stele. Euroscepticismul se redreseaza, si-a exprimat bucuria si eurodeputatul partidului britanic UKIP Nigel Farage, scrie Le Monde.

Actiunile companiei lui Berlusconi scad dupa alegerile din Italia

Actiunile grupului italian Mediaset SpA, al lui Silvio Berlusconi, au consemnat o scadere importanta ieri, la Bursa din Milano, dupa anuntarea rezultatelor alegerilor parlamentare de duminica, in care partidele eurosceptice si de extrema dreapta au inregistrat o victorie istorica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )