Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta, nou atac furibund la Dragnea: Oamenii din PSD care inca mai cred minciunile lui sper sa se trezeasca!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, nou atac furibund la Dragnea: Oamenii din PSD care inca mai cred minciunile lui sper sa se trezeasca!

Fostul premier Victor Ponta vine vine cu o noua replica dupa acuzatiile formulate, marti seara, de Liviu Dragnea la Antena 3 privind modul in care a fost format guvernul Ponta in 2012, dupa caderea Cabinetului. continuă pe Antena3

Victor Ponta, nou atac la Liviu Dragnea: Regret ca l-am numit la Ministerul Dezvoltarii pentru ca asa a facut bani pentru Teldrum si a cumparat baronii locali (VIDEO)

Razboiul dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea continua cu noi acuzatii dure. Dupa ce Liviu Dragnea l-a acuzat ca si-a format primul guvern exact cum i s-a cerut de la SRI, fostul premier a replicat dur.

Victor Ponta, replica ACIDA pentru Dragnea! Suntem 8 martori la aceste momente, toti in viata si capabili sa spunem adevarul. Doar MEDICII mai pot explica de ce minte Dragnea Mincinosul

Fostul premier Victor Ponta vorbeste despre primul guvern USL si sustine ca Liviu Dragnea isi dorea sa fie ministru de Interne, solicitandu-i sprijinul lui George Maior, la acel moment director al.

Victor Ponta raspunde acuzatiilor: Liviu Dragnea e intr-o mitomanie cronicizata!

Victor Ponta a raspuns, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, acuzatiilor pe care i le-a adus Liviu Dragnea. Minte! El insusi a fost la mine si a stat ore in sir, cu Crin Antonescu si Daniel Constantin si altii. Am discutat despre guvern, la Cornu. Am fost 10 oameni care am stat atunci de vorba. Un mincinos!, a declarat Ponta.

Victor Ponta raspunde acuzatiilor: Liviu Dragnea e intr-o mitomanie cronicizata! (VIDEO)

Victor Ponta a raspuns, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, acuzatiilor pe care i le-a adus Liviu Dragnea. Seful PSD a vorbit despre o discutie telefonica dintre Ponta si George Maior, in care cei doi.

Crin Antonescu: Victor Ponta nu avea incredere in Liviu Dragnea

Crin Antonescu a declarat in emisiunea Previziuni ca Victor Ponta nu avea incredere in Liviu Dragnea. Liderul PSD a sustinut in emisiunea Sinteza Zilei ca Victor Ponta a primit numele ministrilor in.

Victor Ponta, atac dur privind povestea cu Dragnea si iubita de la Congres: Incompententa si minciunile acoperite cu povesti cu sexagenari indragostiti de adolescente

Toata frenezia dezvoltata in spatiul public dupa ce Liviu Dragnea s-a prezentat la Congresul PSD de sambata cu iubita cu 30 de ani mai tanara este aspru criticata de catre Victor Ponta. Fostul premier.

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Dragnea si a modului in care a fost organizat Congresul: PSD a fost capturat de Grupul de le Teleorman

Fostul premier Victor Ponta critica in termeni extrem de duri modul in care a fost organizat Congresul extraordinar al PSD de sambata. Ponta sustine ca, prin ceea ce s-a intamplat sambata, s-a pus.

Marian Oprisan il desfiinteaza pe Victor Ponta: A devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Basescu si al lui George Maior

Vicepresedinte PSD Marian Oprisan a lansat un atac extrem de dur la adresa fostului lider al partidului, Victor Ponta. Reactia lui Oprisan a venit dupa ce Liviu Dragnea a acuzat ca SRI a fost implicat in.

Victor Ponta, dezvaluiri din culisele PSD: Liviu Dragnea m-a mintit! Rovana Plumb trebuie sa fie PREMIER

Victor Ponta il ataca din nou pe Liviu Dragnea. Fostul premier face dezvaluiri senzationale despre intelegerile pe care pe care le-a avut cu actualul sef al PSD. Victor Ponta spune ca in 2015 s-a inteles.

Victor Ponta, acuzatii grave dupa congresul PSD

Fostul premier Victor Ponta lanseaza un nou atac dur la adresa PSD, despre care spune ca s-a transformat oficial in PDL. De ieri, 10 Martie, tot ceea ce a reprezentat PSD a fost sters / nu doar Iliescu,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )