Libnet.ro
UNICEF

13:00

Reactii dupa ce Geoana a ajuns in conducerea NATO Tariceanu: L-am incurajat inca de acum cateva luni! ii urez succes

B1 B1,
Reactii dupa ce Geoana a ajuns in conducerea NATO Tariceanu: L-am incurajat inca de acum cateva luni! ii urez succes

Ministrul Afacerilor Europene l-a felicitat pe Mircea Geoana pentru numirea in functia de secretar general adjunct al NATO. George Ciamba si-a exprimat convingerea ca va face tot posibilul pentru a. continuă pe B1

Reactia Vioricai Dancila dupa ce Mircea Geoana a fost numit in conducerea NATO. Un roman cu vasta experienta politica

Mircea Geoana este oficial in conducerea NATO. Premierul Romaniei a tinut sa-l felicite in mod special pentru evenimentul petrecut. Ce a ales sa-i spuna Viorica Dancila? Viorica Dancila, mesaj dupa numirea lui Mircea Geoana in conducerea NATO Viorica Dancila l-a felicitat, in cursul zilei de miercuri, pe cel care ocupa acum locul in conducerea NATO, .

Mircea Geoana ar putea ajunge sa detina un post in conducerea NATO. E cea mai inalta pozitie pe care ar putea sa o obtina tara noastra

Mircea Geoana ar putea ajunge sa detina un post important in conducerea NATO. Potrivit unor surse, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ar urma sa il numeasca pe fostul ministru de externe al Romaniei in functia de secretar general adjunct al Aliantei Nord-Atlantice. UPDATE E oficial! Mircea Geoana a fost numit secretar general adjunct .

Viorica Dancila, mesaj pentru Mircea Geoana, dupa ce acesta a fost numit in conducerea NATO

Viorica Dancila l-a felicitat, miercuri, pe Mircea Geoana pentru numirea in functia de secretar general adjunct al NATO, precizand ca acesta are o vasta experienta politica si diplomatica si este un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3226 seconds )