Libnet.ro
UNICEF

14:45

Tariceanu: Vor fi bine peste 240 de voturi pentru motiune, deci pentru caderea Guvernului

Adevărul Adevărul,
Tariceanu: Vor fi bine peste 240 de voturi pentru motiune, deci pentru caderea Guvernului

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca, potrivit unor calcule,vor fi bine peste 240 de voturi pentru motiune, deci pentru caderea Guvernului, recunoscand ca, miercuri, in Parlament au fost si unele defectiuni si surprize. Tariceanu sustine ca a fost cumparat un vot, in schimbul unei functii de secretar general adjunct al Senatului, dar si ca nu crede ca vor avea loc alegeri anticipate. continuă pe Adevărul

Tariceanu: Calculele colegilor mei indica faptul ca vor fi peste 240 de voturi pentru motiune

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca, in contextul in care a fost respinsa citirea motiunii in plenul reunit de miercuri si pe baza calculelor celor din ALDE, vor fi peste 240 de voturi pentru caderea Guvernului, relateaza Mediafax.

PARLAMENT: Programul impus de PSD pentru motiune a fost respins

ACTUALIZARE - Sedinta Parlamentului de miercuri in care era programata citirea motiunii de cenzura a fost suspendata, dupa ce au fost respinse prin vot programul si ordinea de zi cu 182 voturi pentru si 194 contra. -------------------- *ACTUALIZARE - Va propunem ca votul pentru motiunea de cenzura sa nu fie dat sambata, sa fie dat luni, la ora 16. Niciodata in 30 de ani o motiune de cenzura nu a fost votata in zile de sambata sau duminica. O singura data a fost citita motiunea cand ati dat jos Guvernul Grideanu. ---------- Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit, miercuri, in sedinta comuna pentru citirea motiunii de cenzura.

Cum treci cu bine peste controalele ANAF

Daca ai firma, trebuie sa fii pregatit oricand pentru o vizita a inspectorilor fiscali. Controlul poate fi inopinat, cu aviz sau la solicitarea ta, in cazul recuperarilor de TVA. Iata ce sa faci pentru a trece cu bine peste acest test.

Liberalii vor sa depuna marti motiunea de cenzura. PNL spune ca are destule voturi pentru a darama Guvernul Dancila

Parlamentarii liberali vor sa depuna marti motiunea contra guvernului Viorica Dancila, a declarat Ludovic Orban, liderul PNL spunand ca documentul va fi sustinut de peste 237 de semnaturi. Pentru ca guvernul sa fie dat jos, este nevoie de 233 de.

Un fost oficial BNR anunta apocalipsa preturilor. Scumpirile vor da peste cap economiile romanilor

Un fost oficial BNR anunta apocalipsa preturilor in Romania. Adrian Vasilescu, cel care l-a consiliat ani de zile pe Mugur Isarescu, avertizeaza ca urmeaza un val de scumpiri care vor da peste cap economiile.

Subiectele zilei: Discursul Gretei Thunberg a fost remixat. Reactia tinerei activiste; Guvernul vrea sa dubleze peste noapte cheltuielile pentru renovarea stadionului Giulesti; Tudorel Toader, marginalizat de ceilalti rectori la deschiderea anului univer

Mai ceva ca-n Evul Mediu: la Universitatea Pitesti a fost inaugurat un paraclis ortodox prezentat ca laborator. Cu doua zile inainte de deschiderea anului universitar, la Universitatea. Whatsapp nu va mai functiona pe anumite telefoane incepand cu 1 februarie 2020. Aplicatia de mesagerie Whatsapp anunta ca incepand cu data de 1 februarie 2020 nu va mai asigura suportul pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )