Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kelemen Hunor, despre OUG 7: Eu nu am vazut o explicatie rationala; m-a enervat un pic

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor, despre OUG 7: Eu nu am vazut o explicatie rationala; m-a enervat un pic

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti seara, ca s-a enervat cand a fost emisa OUG 7/ 2019 pentru ca, un an si jumatate, in Parlament, a sustinut legile justitiei cu constiinta impacata si fara dorinta de a bloca lupta anticoruptie. Kelemen Hunor spune ca nu a vazut o explicatie rationala pentru adoptarea ordonantei si a inteles si mai putin demersul odata cu adoptarea unui act normativ prin care a fost modificata OUG 7. continuă pe Adevărul

Kelemen Hunor, despre OUG 114: Este un fel de ghiveci, de zacusca acolo. Daca vrei sa omori Pilonul II, trebuie sa o spui direct: vreau sa tai pisica in doua

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca OUG 114/ 2018 este un fel de ghiveci, de zacusca avand prevederi pentru prea multe sectoare de activitate. Kelemen Hunor spune ca in trei-patru domenii aceasta ordonanta ar trebui modificata, vorbind despre sistemul bancar si facand referire la Pilonul II de pensii. Daca vrei sa omori Pilonul II, trebuie sa o spui direct: vreau sa tai pisica in doua, a spus Kelemen Hunor.

KELEMEN HUNOR: UE este singura solutie politica a continentului in competitia globala

Uniunea Europeana este singura solutie politica a continentului in competitia cu marile puteri mondiale, aceasta fiind si singura alternativa de constructie politica pentru romanii si maghiarii din Romania, considera Presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor: Doamna Kovesi cred ca trebuie sa fie procurorul general acolo unde candideaza

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti seara, ca Laura Codruta Kovesi ar trebui sa fie procuror european, daca a ajuns pana n acest punct al selectiei si daca Parlamentul European considera ca este potrivita pentru functie.

Kelemen Hunor: Uniunea Europeana este singura solutie politica a continentului in competitia globala

Uniunea Europeana este singura solutie politica a continentului in competitia cu marile puteri mondiale, aceasta fiind si singura alternativa de constructie politica pentru romanii si maghiarii din Romania, considera Presedintele UDMR, Kelemen Hunor,.

Tariceanu, despre OUG 114: Daca nu incheiem discutiile, solutia de rezerva este prorogarea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, la Parlament, ca daca discutiile in privinta OUG 114 din domeniul fiscal nu se incheie pana pe 31 martie, cand actul normativ ar incepe sa-si produca efectele, solutia de rezerva este prorogarea termenului de aplicare, potrivit Mediafax.

Dancila, despre OUG 114: Nimic nu e perfect, totul e perfectibil

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca in aceasta saptamana se discuta in in Coalitie despre modificarile OUG 114, comentand ca nimic nu e perfect, totul e perfectibil.

Dancila, intrebata despre OUG 114: Sa stiti ca nimic nu este perfect, totul este perfectibil

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, intrebata daca este multumia de OUG 114, ca nimic nu este perfect, totul este perfectibil.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )