Libnet.ro
UNICEF

10:00

Legea pentru combaterea spalarii banilor, luni, n plenul Camerei Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 Legea pentru combaterea spalarii banilor, luni, n plenul Camerei Deputatilor

Legea pentru combaterea spalarii banilor apare pe ordinea de zi a plenului de luni al Camerei Deputatilor, dupa ce adoptarea acesteia a fost amanata saptamana trecuta. Liviu Dragnea a explicat ca deputatii nu au votat, deoarece PNL si USR nu au fost de acord cu unele prevederi anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

Combaterea spalarii banilor, amanata de deputati

Deputatii PSD din Camera Deputatilor au fost nevoiti, ieri, sa scoata de pe ordinea de zi proiectul de lege privind aprobarea celei de-a patra directive europene 849/2015, ce se refera la prevenirea si combaterea spalarii banilor. Social-democratii au constatat ca nu pot strange cele 165 de voturi necesare adoptarii acestui proiect, desi tara noastra trebuia sa implementeze directiva europeana in legislatia interna inca din 26 iunie 2017.

Be EU. Noi reguli impotriva spalarii banilor

Consiliul European a adoptat recent o noua directiva privind combaterea spalarii banilor prin care se introduc noi dispozitii de drept penal care vor perturba si vor bloca accesul infractorilor la resurse.

UE va impune sanctiuni pentru combaterea atacurilor cibernetice

Liderii Uniunii Europene au convenit ieri impunerea de sanctiuni pentru inasprirea reactiei la atacurile cibernetice si noi masuri restrictive aplicate campaniilor online ale partidelor politice, pentru protejarea alegerilor europene din primavara viitoare, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )