Libnet.ro
UNICEF

10:30

Liviu Dragnea, dupa adoptarea Legii pensiilor: Am sentimentul datoriei mplinite fata de parintii si bunicii nostri

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, dupa adoptarea Legii pensiilor: Am sentimentul datoriei mplinite fata de parintii si bunicii nostri

Liderul PSD Liviu Dragnea spune, intr-o postare pe Facebook, ca, prin adoptarea in Parlament a noii Legi a pensiilor, se prevad cresteri consistente de pensii pana in 2022, in unele cazuri chiar cu 250%, si ca el are sentimentul datoriei implinite fata de parintii si bunicii nostri. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, dupa adoptarea Legii Pensiilor: Unele vor creste si cu 250%

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca odata cu adoptarea Legii Pensiilor, milioane de pensionari vor avea bani in plus. Legea pensiilor a fost adoptata. Se prevad cresteri consistente de pensii.

Subiectele zilei: Promisiunile lui Liviu Dragnea, dupa doi ani de guvernare: Autostrazi, Fond de investitii de 10 miliarde de euro, 1.000 de gradinite, 31 de statiuni balneare; Mii de romni au aflat de la ANAF ca au fost nselati. Nu e semnatura mea; PSD,

Sapte copii saraci si visul unei nopti de iarna. Mos Craciun nu a venit niciodata. L-am vazut doar la televizor. Viata curge altfel pentru sapte copilasi si. Numarul tinerilor a scazut cu 2,4 milioane in ultimii 15 ani, peste 630 de mii au disparut doar in utimii 5 ani. in perioada 2003-2018, numarul tinerilor.

Liviu Dragnea incearca sa dreaga busuiocul dupa MASURILE CATASTROFALE ale Guvernului: Anunta cresteri de pensii chiar cu 250%

Liviu Dragnea anunta, intr-o postare pe Facebook, ca in Legea pensiilor care a fost adoptata miercuri in Camera Deputatilor sunt prevazute cresteri de pensii chiar cu 250% pana in 2022. Legea.

Liviu Dragnea: Kovesi a scuipat pe deciziile CCR

Presedintele PSD,Liviu Dragnea, a declarat duminica, in sedinta Consiliului National, ca sunt cateva personaje, cum ar fi Iohannis, Kovesi, Maior, Coldea, Lazar, care se considera deasupra legii. Dragnea.

Liviu Dragnea o acuza pe Kovesi ca a scuipat pe deciziile Curtii Constitutionale

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, in sedinta Consiliului National, ca sunt cateva personaje, cum ar fi Iohannis, Kovesi, Maior, Coldea, Lazar, care se considera deasupra legii. Liviu.

DAN BARNA: USR si PNL vor ataca la CCR proiectul legii pensiilor

USR si PNL vor ataca la Curtea Constitutionala proiectul legii pensiilor, a anuntat astazi liderul USR, Dan Barna.

Florin Iordache, prima reactie dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa-l denunte pe Iohannis pentru inalta tradare

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat ca presa va fi anuntata in momentul in care sesizarea la Parchet impotriva sefului statului, ceruta in CN al PSD de Liviu Dragnea, va fi gata.

intalnire de ultim moment intre liderii coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu

Este o intalnire de urgenta la Parlament intre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, o intalnire dupa decizia CCR, care il obliga pe Klaus Iohannis sa ia act de demisiile ministrilor, insa nu spune.

O noua amnare n procesul lui Liviu Dragnea, pentru luna ianuarie, cnd va fi tras din nou la sorti completul de judecatori

Procesul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului DGASCP) Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, a fost din nou amanat miercuri pentru luna ianuarie. Acesta era primul termen de judecata dupa ce dosarul a fost repartizat noului complet.

Forumul Judecatorilor cere CSM apararea independentei Justitiei dupa declaratiile lui Liviu Dragnea

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a cerut luni Consiliului Superior al Magistraturii sa fie aparata independenta sistemului judiciar, ca urmare a declaratiilor facute, duminica, de presedintele PSD, Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )