Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ludovic Orban, greseala uriasa in privinta valului de ordonante. Serban Nicolae, PSD: Toate circumstantele sunt de abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, greseala uriasa in privinta valului de ordonante. Serban Nicolae, PSD: Toate circumstantele sunt de abuz in serviciu

Senatorul PSD Serban Nicolae sustine ca Guvernul Orban a incalcat legea prin adoptarea celor 25 de ordonante de urgenta, fara avizele de la Consiliul Legislativ, aratand ca toate circumstantele sunt de abuz in serviciu, iar prejudiciul este urias. continuă pe Antena3

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu cele 25 de ordonante de urgenta

Ordonantele de urgenta adoptate in ultima sedinta de guvern, chiar inaintea caderii Guvernului prin motiune de cenzura, urmeaza sa fie publicate in Monitorul Oficial, a anuntat premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Noi am transmis catre CES spre avizare toate proiectele de ordonanta de urgenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca procedurile privind adoptarea celor 25 de ordonante de urgenta au fost grabite, dupa ce s-a stabilit ca motiunea de cenzura va fi votata miercuri. Planificarea care fusese facuta a trebuit devansata, a afirmat premierul, precizand ca toate proiectele au fost trimise spre avizare Consiliului Economic si Social. Orban sustine ca toate cele 25 de ordonante vor fi publicate in Monitorul Oficial.

LUDOVIC ORBAN: Toate ordonantele vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Premierul demis, Ludovic Orban, raspunde acuzatiilor lui Victor Ponta privind avizele necesare adoptarii celor 25 de ordonante de urgenta din ultima sedinta de guvern afirmand ca toate actele normative respective vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial.

Ludovic Orban despre Consiliul Legislativ, care trebuie sa avizeze ordonantele: O institutie in care trebuie sa vina schimbarea

Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca trebuie sa vina schimbarea in Consiliul Legislativ al Parlamentului. Cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate in sedinta de marti sunt blocate in Consiliul Legislativ pentru avizare si publicare in Monitorul Oficial.

Ludovic Orban, primul anunt dupa ce Iohannis l-a propus din nou premier: Toate ordonantele de urgenta au fost adoptate de un guvern aflat in deplina capacitate. Sunt foarte importante si necesare pentru romani

Ludovic Orban a facut primul anunt dupa ce a fost propus din nou de catre Klaus Iohannis pentru functia de premier. Orban a spus ca cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul PNL sunt foarte importante pentru romani si ca trebuie publicate in Monitorul Oficial.

GABRIELA FIREA, LA ADRESA LUI LUDOVIC ORBAN: Daca te cheama Ludovic Orban si insisti sa te dai specialist in garduri si santuri, ne meritam soarta

Presedintele PSD Bucuresti, primarul Capitalei Gabrirla Firea a raspuns, duminica, in Conferinta PSD Bucuresti, criticilor aduse de premierul Ludovic Orban la adresa sa, inclusiv cu privire la gardurile care delimiteaza liniile de tramvai. Daca te cheama Ludovic Orban si ai o reputatie la nivel national intr-un domeniu si tu insisti sa te dai specialist in garduri si santuri eu zic ca ne meritam soarta, dar soarta ne-o luam in propriile maini si de aceea Parlamentul a demis acest guvern de incompetenti condus de cel mai incompetent dintre incompetenti a spus Firea.

PREMIER DEMIS, PREMIER DE VIS: Dupa Ludovic Orban... vine Ludovic Orban!

Presedintele Klaus Iohannis a ales! Ludovic Orban este premierul ideal pentru Palatul Cotroceni, indiferent daca acesta va constitui sau nu o majoritate parlamentara. Proaspat demis de Parlament, Orban, care, din calitatea de presedinte al PNL, s-a autopropus, ieri, pentru functia de prim-ministru, doreste sa redobandeasca deplinatatea functiei de sef al Guvernului. Sau mai bine zis Orban este premierul pe care Iohannis il activeaza rotind cheia prezidentiala pentru a obtine ceea ce isi doreste: alegeri parlamentare anticipate.

Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de premier. Primele declaratii

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de premier. Acesta a facut si primele declaratii. Mai mult decat atat, Orban a anuntat, joi, ca propunerea de prim-ministru cu care PNL merge la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis este in persoana presedintelui PNL, subsemnatul Ludovic Orban. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de .

LUDOVIC ORBAN: Inima Romaniei a fost bagata aproape in stop cardiac de o administratie incompetenta

Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat sambata, la Conferinta de alegeri a PNl Bucuresti, ca PNL a renascut in Bucuresti si a laudat tinerii care se afla la conducerea filialelor din Capitala, spunand ca Bucurestiul are o echipa care are forta capacitatea determinarea sa ofere fiecarui bucurestean ceea ce asteapta de la administratia Bucurestiului de mult timp.

LUDOVIC ORBAN: Necesitatea drumului expres Craiova-Pitesti este foarte mare

Premierul Ludovic Orban spune ca necesitatea drumului expres Craiova-Pitesti este foarte mare, iar pentru Guvern reprezinta o prioritate absoluta. El sustine ca deocamdata lucrurile se misca multumitor doar pe tronsonul doi al acestui drum expres. La randul sau, ministrul Transporturilor, LUcian Bode, spune ca tronsonul doi va fi gata in iunie 2021, dar este nemultumit de ce se intampla pe tronsonul 1.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )