Libnet.ro
UNICEF

08:15

LUDOVIC ORBAN: Noi am transmis catre CES spre avizare toate proiectele de ordonanta de urgenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Noi am transmis catre CES spre avizare toate proiectele de ordonanta de urgenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca procedurile privind adoptarea celor 25 de ordonante de urgenta au fost grabite, dupa ce s-a stabilit ca motiunea de cenzura va fi votata miercuri. Planificarea care fusese facuta a trebuit devansata, a afirmat premierul, precizand ca toate proiectele au fost trimise spre avizare Consiliului Economic si Social. Orban sustine ca toate cele 25 de ordonante vor fi publicate in Monitorul Oficial. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban recunoaste ca s-a grabit cu OUG si da vina pe motiune. Am fost putin grabiti in procedura

Ludovic Orban a declarat, in cadrul unei conferinte de presa de la Craiova, ca a trimis spre avizare toate ordonantele de urgenta catre Consiliul Econmic si Social. Premierul demis a marturisit ca a grabit procedura fiinca, initial, motiunea de cenzura trebuia sa fie dezbatuta si votata la alta data.

VICTOR PONTA: Ludovic Orban nu poate sa conduca in acest moment si, in general, in niciun moment, Romania

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat ca i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca formatiunea politica pe care o conduce nu il va vota pe Ludovic Orban pentru functia de premier, spunand ca ar fi total ilogic si ridicol sa faca acest lucru. in ceea ce priveste organizarea de alegeri anticipate, Ponta spune ca acest lucru depinde, in prezent, exclusiv de PSD, care detine majoritatea in Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului.

Ludovic Orban, catre social-democrati: Ati promovat un fake-news

Premierul Ludovic Orban i-a acuzat pe social-democrati ca au facut in ultimul timp o campanie in care practic s-au 039;039;dezis039;039; de seful lor, 039;039;promovand un fake news039;039;, scrie Agerpres.

Ludovic Orban, primul anunt dupa ce Iohannis l-a propus din nou premier: Toate ordonantele de urgenta au fost adoptate de un guvern aflat in deplina capacitate. Sunt foarte importante si necesare pentru romani

Ludovic Orban a facut primul anunt dupa ce a fost propus din nou de catre Klaus Iohannis pentru functia de premier. Orban a spus ca cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul PNL sunt foarte importante pentru romani si ca trebuie publicate in Monitorul Oficial.

Ludovic Orban a convocat reuniunea Biroului Executiv al PNL pentru joi

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Executiv al PNL se va reuni joi in sedinta pentru a stabili componenta si mandatul delegatiei partidului la negocierile politice ce vor fi declansate de presedintele Iohannis, dupa ce Guvernul a fost demis prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura.

PREMIER DEMIS, PREMIER DE VIS: Dupa Ludovic Orban... vine Ludovic Orban!

Presedintele Klaus Iohannis a ales! Ludovic Orban este premierul ideal pentru Palatul Cotroceni, indiferent daca acesta va constitui sau nu o majoritate parlamentara. Proaspat demis de Parlament, Orban, care, din calitatea de presedinte al PNL, s-a autopropus, ieri, pentru functia de prim-ministru, doreste sa redobandeasca deplinatatea functiei de sef al Guvernului. Sau mai bine zis Orban este premierul pe care Iohannis il activeaza rotind cheia prezidentiala pentru a obtine ceea ce isi doreste: alegeri parlamentare anticipate.

Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de premier. Primele declaratii

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de premier. Acesta a facut si primele declaratii. Mai mult decat atat, Orban a anuntat, joi, ca propunerea de prim-ministru cu care PNL merge la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis este in persoana presedintelui PNL, subsemnatul Ludovic Orban. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de .

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

Cine ar putea sa il inlocuiasca pe Ludovic Orban in functia de Premier. Legaturile cu Ponta si Dragnea

Sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, este in plina desfasurare. Nici nu s-a ajuns la un vot final si dej se fac speculatii si pariuri pe cine ii va lua locul lui Ludovic Orban la .

LUDOVIC ORBAN: Necesitatea drumului expres Craiova-Pitesti este foarte mare

Premierul Ludovic Orban spune ca necesitatea drumului expres Craiova-Pitesti este foarte mare, iar pentru Guvern reprezinta o prioritate absoluta. El sustine ca deocamdata lucrurile se misca multumitor doar pe tronsonul doi al acestui drum expres. La randul sau, ministrul Transporturilor, LUcian Bode, spune ca tronsonul doi va fi gata in iunie 2021, dar este nemultumit de ce se intampla pe tronsonul 1.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )