Libnet.ro
UNICEF

11:30

PSD: Bugetul pe 2019 aduce beneficii importante pentru cetateni. Iohannis trebuie sa isi ceara scuze pentru intarzierea inutila a adoptarii bugetului

Adevărul Adevărul,
PSD: Bugetul pe 2019 aduce beneficii importante pentru cetateni. Iohannis trebuie sa isi ceara scuze pentru intarzierea inutila a adoptarii bugetului

PSD saluta, intr-un comunicat, adoptarea bugetului pe 2019, sustinand ca acesta aduce beneficii importante pentru cetateni si considera ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa isi ceara scuze pentru intarzierea inutila a adoptarii noului buget. continuă pe Adevărul

Mesajul PSD, dupa ce Parlamentul a votat a doua oara legea bugetului de stat pe 2019: Iohannis trebuie sa isi ceara scuze

Bugetul pe 2019 aduce beneficii importante pentru cetateni, iar presedintele Klaus Iohannis trebuie sa isi ceara scuze pentru intarzierea inutila a adoptarii noului buget, afirma Partidul Social Democrat i.

PSD: Bugetul acestui an aduce investitii mai mari decat oricand si continua sa imbunatateasca viata oamenilor

Partidul Social Democrat a anuntat ca bugetul pe anul 2019 aduce cele mai mari investitii de pana acum si continua sa imbunatateasca viata oamenilor. Bugetul acestui an aduce investitii mai.

PSD: Bugetul acestui an aduce investitii mai mari ca oricand

Bugetul acestui an aduce investitii mai mari decat oricand si continua sa imbunatateasca viata oamenilor, sustine Partidul Social Democrat.

Attila Korodi: Bugetul pe 2019 trebuie adoptat cat mai repede cu putinta

UDMR nu va propune, miercuri, vreo modificare la legea bugetului pe 2019, declara la RFI liderul deputatilor Uniunii, Attila Korodi, care considera ca ar trebui finalizat acest serial cu meciuri politice.

Proiecte importante pentru Bucuresti. Gabriela Firea: Vom avea o sala polivalenta, vom construi pasajul Andronache si mai multe pasarele pietonale (VIDEO)

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, luni, introducerea pe ordinea suplimentara a sedintei CGMB a mai multor proiecte. Printre acestea, construirea unei noi sali polivalente. Vom avea o sala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )