Libnet.ro
UNICEF

16:15

Recursul compensatoriu. Cum e pasata vina initierii legii intre Guvernul Ciolos si PSD

Adevărul Adevărul,
Recursul compensatoriu. Cum e pasata vina initierii legii intre Guvernul Ciolos si PSD

Fostul premier Dacian Ciolos precizeaza, intr-un mesaj publicat pe Facebook, faptul ca PSD e responsabil in integralitate de initierea si adoptarea Legii recursului compensatoriu. insa fondatorul PLUS are partial dreptate, forma initiala a proiectului fiind pregatita in timp ce el era lider la Palatul Victoria, dar modificarile controversate fiind aduse de coalitia PSD-ALDE in Camera Deputatilor. continuă pe Adevărul

UPDATE Iohannis: Solicit Guvernului sa vina urgent cu solutii privind recursul compensatoriu. Siguranta cetateanului nu este negociabila

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat Guvernului sa vina urgent cu solutii privind recursul compensatoriu astfel incat romanii sa nu se teama pentru siguranta lor. Seful statului a mai spus, referitor la comentariile celor din coalitia PSD-ALDE, ca a cauta vinovati in alte guverne pentru legea respectiva nu reprezinta o solutie.

Sorin Grindeanu: Recursul compensatoriu a fost adoptat exact in forma initiata de Raluca Pruna

Fostul premier Sorin Grindeanu a precizat, intr-un mesaj pe Facebook, ca legea recursului compensatoriu a fost adoptata de guvernul condus de el exact in forma adoptata de Raluca Pruna pe vremea cand aceasta facea parte din Guvernul Ciolos. Grindeanu l-a mai sfatuit pe Ciolos sa renunte la dezinformari si fake news, dupa ce acesta a declarat ca recursul compensatoriu a fost adoptat de Guvernul Grindeanu.

Adrian Ursu: Recursul compensatoriu a fost solutia cea mai simpla, aleasa de Guvernul Ciolos si votata de mai toata lumea

Jurnalistul Adrian Ursu apreciaza ca in discutiile privind recursul compensatoriu s-au strecurat manipulari uriase, iar legea este rezultatul neputintei sau lipsei de vointa, fiind o varianta simpla,.

Tudorel Toader iese la rampa in scandalul legat de recursul compensatoriu: Legea a fost votata de toate partidele. Vom prezenta propunerile legislative

Tudorel Toader iese la rampa in scandalul legat de recursul compensatoriu. Orice fapta penala este grava si trebuie sa fie reprimata, orice reglementare juridica trebuie sa protejeze drepturile si.

Tudorel Toader iese la rampa in scandalul legat de recursul compensatoriu

Tudorel Toader iese la rampa in scandalul legat de recursul compensatoriu. Ministrul Justitiei va sustine o declaratie de presa, pe care o veti putea urmari in direct la Antena 3. Toader a.

Radu Tudor, despre recursul compensatoriu:Se poate interveni rapid, chiar cu o OUG

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit, miercuri, despre recursul compensatoriu, dar si despreefectele acestei legi. Se poate interveni rapid, chiar cu o OUG, daca tot am avut o ploaie de ordonante,.

Dancila, intalnire la Guvern cu Toader pentru discutii despre recursul compensatoriu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se va intalni cu Viorica Dancila pentru a discuta despre recursul compensatoriu.

Tudorel Toader reia explicatiile referitoare la legea privind recursul compensatoriu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader afirma referitor la legea privind recursul compensatoriu ca, la vremea respectiva, CSM a considerat ca pentru a fi efective, cele 3 zile pot fi considerate ca fiind efectiv executate, in locul unui beneficiu la liberarea conditionata, propunerea fiind insusita de Senat.

Tudorel Toader explica pasii parcursi de recursul compensatoriu, pe intelesul tuturor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, arata intr-o postare pe retelele de socializare care a fost traseul proiectului de lege privind recursul compensatoriu, inclusiv modificarile facute la Camera.

Toader reia explicatiile referitoare la legea privind recursul compensatoriu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma, referitor la legea privind recursul compensatoriu, ca, la vremea respectiva, CSM a considerat ca pentru a fi efective, cele 3 zile pot fi considerate ca fiind efectiv executate, in locul unui beneficiu la liberarea conditionata, propunerea fiind insusita de Senat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )