Libnet.ro
UNICEF

09:30

Toader, intrebat daca va da OUG pe Codurile penale: Va dau un raspuns care nu va ajuta la nimic (VIDEO)

B1 B1,
Toader, intrebat daca va da OUG pe Codurile penale: Va dau un raspuns care nu va ajuta la nimic (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca se justifica adoptarea unei Ordonante de Urgenta privind Codurile penale deoarece sunt decizii ale Curtii Constitutionale care nu au fost transpuse in Codul. continuă pe B1

Tema remanierii se amana in PSD. Tudorel Toader, asteptat in continuare sa dea OUG pe Codurile penale in sedinta de Guvern din aceasta saptamana

Social-democratii nu renunta la promovarea ordonantelor de urgenta privind codurile penale si contestatia in anulare pentru decizile definitive ale completurilor de 5 de la instanta suprema. Surse din partid au declarat pentru HotNews. ro ca PSD asteapta ca in sedinta de Guvern din aceasta saptamana ministrul Justitiei sa puna pe ordinea de zi cele doua acte normative, in pofida criticilor de la Bruxelles. De altfel, ministrul Justitiei se afla in aceste zile la Bruxelles.

Rares Bogdan: Daca vor fi adoptate OUG pe Codurile penale si pe completurile de cinci judecatori, Romania va cadea de pe harta(VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru aelegerile europarlamentare, a comentat, marti seara, in platoul Stirilor B1 Tv, discursul presedintelui Klaus Iohannis de la sedinta solemna din.

Ministrul justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei ar putea discuta despre ordonanta privind codurile penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader discuta, marti, cu liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si cu premierul Viorica Dancila, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, subiectul fiind, cel mai probabil, ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale.

Ministrul justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei discuta despre ordonanta privind codurile penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader discuta, marti, cu liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si cu premierul Viorica Dancila, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, subiectul fiind ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale.

UPDATE Ministrul Justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei au discutat despre ordonanta privind codurile penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a discutat, marti, cu liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si cu premierul Viorica Dancila, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, subiectul fiind ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )