Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader a intocmit codul de conduita pentru ministri: haine decente si interzis la cadouri

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader a intocmit codul de conduita pentru ministri: haine decente si interzis la cadouri

Guvernul urmeaza sa aprobe in urmatoarea sedinta un memorandum scris de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind adoptarea unui nou Cod de conduita al membrilor Guvernului Romaniei. Printre prevederi se regaseste obligativitatea ministrilor de a nu folosi cuvinte sau expresii jignitoare, sa nu accepte cadouri sau alte avantaje si sa aiba o tinuta vestimetara decenta. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader le face cod de conduita ministrilor - tinuta vestimentara decenta, sa nu foloseasca expresii jignitoare, sa nu accepte cadouri sau alte avantaje

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut un Cod de conduita al membrilor Guvernului, pe care Cabinetul Dancila ar urma sa il aprobe in sedinta de vineri, iar utilitatea acestuia este explicata prin faptul ca asigurarea unei bune guvernante se reflecta si in respectarea cu buna-credinta a unor reguli asumate de persoanele care indeplinesc demnitati publice. Ministrii vor avea de respectat, astfel, mai multe reguli, intre care sa aiba o tinuta vestimetara decenta, sa nu foloseasca expresii jignitoare, sa nu accepte, direct sau indirect, cadouri sau alte avantaje care ar putea influenta exercitarea atributiilor.

Dragnea, despre situatia lui Tudorel Toader: Remanierea nu este un risc pentru cineva. Nu am discutat dintr-un singur motiv. E ziua lui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca in sedinta Comitetului Executiv National al partidului nu s-a discutat despre situatia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, deoarece este ziua de nastere a .

Tudorel Toader preda BUNELE MANIERE la guvern: Cod de conduita pentru ministri

Ministrii din Guvernul Dancila au de acum Cod de conduita. Regulile privind integritatea morala a oamenilor Vioricari Dancila au fost scrie de Tudorel Toader si urmeaza sa fie adoptate joi, in sedinta.

Vineri de la ora 20.00 - o noua editie SUBIECTIV Fata-n Fata! Sa PLECE sau sa RAMANA TUDOREL TOADER la Ministerul Justitiei?

Contestat de Opozitie, apreciat de Putere si apoi contestat chiar din interiorul Puterii. A reusit Tudorel Toader sa reformeze Justitia si sa stopeze abuzurile? Sa PLECE sau sa RAMANP TUDOREL TOADER la Minis.

TUDOREL TOADER: Exista prea multa preocupare fata de eventuala mea demisie sau demitere

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a comentat pe Facebook informatiile privind plecarea sa de la minister, precizand ca exista viata si dupa ministeriat.

Mesajul lui Tudorel Toader la zvonurile cu privire la demiterea sa: Exista viata si dupa ministeriat!

Minsitrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat joi la zvonurile cu privire la o eventuala demitere a sa in cazul in care nu semneaza ordonantele pentru modificarea Codurilor Penale. Acesta a scris ca exista viata si dupa ministeriat.

Tudorel Toader, criticat de OSCE dupa refuzul de a acredita doi jurnalisti la Ministerul Justitiei

Ministrul Tudorel Toader, a fost criticat de la varful OSCE, Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa, dupa ce saptamana trecuta a refuzat acreditarea pe langa institutia pe care o conduce a unor jurnalisti critici la adresa.

Augustin Lazar, raspuns DUR pentru Tudorel Toader cu privire la OUG pe CODURILE PENALE

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, i-a transmis, marti, un mesaj ferm ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la OUG pe Codurile Penale. Am primit si noi acest proiect, care este supus.

PNL si USR incearca din nou. Opozitia a depus o noua motiune impotriva lui Tudorel Toader

Grupurile parlamentare ale PNL si USR din Senat au depus miercuri motiunea simpla intitulata Justitia - victima sigura in mainile lui Toader. Semnatarii cer ministrului Justitiei sa renunte la modificarile nocive aduse legislatiei penale si la schimbarile care contravin statului de drept. in plus, i se cere lui Tudorel Toader sa nu mai considere recomandarile institutiilor internationale de profil ca fiind documente politice.

VIDEO Un camion imbracat in chipul lui Tudorel Toader, plimbat prin Iasi de o asociatie care ii cere demisia din functia de rector ministrului Justitiei

Actiune de protest inedita, in Iasi, organizata de catre membrii asociatiei Reset. Acestia se deplaseaza in diverse cartiere ale Iasului cu un camion pe care apare un afis cu chipul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dar si mesajul Mi-e rusine cu rectorul Toader.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )