Libnet.ro
UNICEF

09:30

USR solicita comisie parlamentara de ancheta pentru OUG 114/2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR solicita comisie parlamentara de ancheta pentru OUG 114/2018

Uniunea Salvati Romania USR) a depus, astazi, o solicitare de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta cu privire la subminarea intereselor economice si strategice ale Romaniei prin adoptarea OUG 114, a anuntat liderul deputatilor USR, Cristina Pruna. continuă pe Ziarul Bursa

USR si PMP cer comisie parlamentara de ancheta privind OUG 114

USR, alaturi de PMP si deputati neafiliati, a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor o cerere de constituire a unei comisii parlamentare de ancheta privind OUG 114, acuzand guvernul de subminarea intereselor economice si strategice ale Romaniei.

USR si PMP cer ancheta pe OUG 114, ordonanta lacomiei: Submineaza interesele economice si strategice ale Romaniei

Uniunea Salvati Romania si partidul fostului presedinte Traian Basescu, PMP, cer infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta care sa investigheze controversata ordonanta a lacomiei, cum este cunoscuta OUG 114.

FLORIN CITU: Noua varianta a OUG 114, mai toxica ca prima

Florin Citu il acuza pe Teodorovici ca minte despre o noua varianta mai buna a OUG 114, intr-un mesaj transmis pe pagina sa de Facebook: Teodorovici anunta peste tot ca exista acord pe noua varianta a OUG 114. Minte. Iar aceasta varianta este si mai toxica pentru ca implicit inseamna nationalizarea sistemului financiar bancar.

Florin Citu: OUG 114 are rolul de a distruge sistemul financiar pentru a face loc Bancii Internationale cu sediul la Moscova/ Banca nu plateste taxe si nu este reglementata de BNR

Senatorul liberal Florin Citu sustine ca OUG 114/2018 a fost emisa pentru a distruge sistemul financiar autohton si pentru a favoriza Banca Internationala de Investitii. Banca, fiind internationala, nu plateste nicio taxa si nu este reglementata de BNR. Potrivit lui Florin Citi, BII devine singura banca pentru FSDI n. red. Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii).

Modificarea OUG 114: Schimbari nesemnificative pentru Pilonul II

Fondurile de pensii din Pilonul II primesc o pasuire de la Guvern pentru majorarea capitalului social, pana la 31 mai 2019. In plus, potrivit proiectului de modificare a OUG 114, publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, se amana si.

OUG 114 se modifica: Guvernul reduce taxa pe activele bancilor si introduce o noua referinta pentru creditele noi in lei. Obligativitatea majorarii capitalului social pentru administratorilor Pilonul II se suspenda

Ministerul Finantelor a facut publica noua ordonanta ce va aduce modificari controversatei OUG 114. Actul se afla de acum in dezbatere publica, iar aceste prevede cateva modificari importante asupra.

Cristian Busoi, europarlamentar PNL: Comisarul pentru energie confirma ca OUG 114 incalca legislatia UE, contrar gogosilor domnilor Teodorovici siValcov

Comisarul european pentru energie, Miguel Arias Canete, atrage atentia ca sistemul preturilor reglementate introdus prin OUG 114 este contrar cerintelor judice ale UE. in acest context, europarlamentarul.

FRANcOIS-REGIS MOUTON: Masurile OUG 114, contravin cerintelor legale UE

Francois-Regis Mouton, Directorul Regional European al Asociatiei Internationale a Producatorilor de petrol si gaze IOGP), a adresat o scrisoare catre Viorica Dancila, Anton Anton si Iulian Tudorache, despre impactul negativ al modificarilor legislative aduse de OUG 114/2018 asupra producatorilor de gaze naturale din tara noastra.

Asociatia internationala a petrolistilor, scrisoare catre Viorica Dancila: Masurile din OUG 114 impiedica Romania sa devina al treilea producator de gaze din Europa

Asociatia Internationala a Producatorilor de Petrol si Gaze a transmis, recent, o scrisoare prin care atrage atentia asupra efectelor negative ale prevederilor din controversata OUG 114/2018 asupra pietei gazelor din Romania. Potrivit asociatiei, piata va fi perturbata din cauza acestor prevederi, iar increderea investitorilor va scadea. Astfel, vor fi afectate viitoarele investitii in exploatarea gazelor, atat onshore, cat si offshore.

Ministerul Finantelor a publicat Ordonanta care va modifica OUG 114

Ministerul Finantelor a facut publica noua ordonanta ce va aduce modificari controversatei OUG 114. Actul se afla de acum in dezbatere publica. Ordonanta schimba modul de calcul al taxei pe activele.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )