Libnet.ro
UNICEF

14:15

DAN BARNA: Initiativa 'Fara penali ' trebuie adoptata prin revizuirea Constitutiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Initiativa

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat astazi ca initiativa Fara penali in functii publice trebuie adoptata doar prin modificarea Constitutiei, deoarece astfel poate sa raspunda asteptarii legitime si foarte puternic verbalizata de cetatenii Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentarii PMP au depus un proiect pentru a transpune in legislatie initiativa Fara penali in functii publice

Parlamentarii PMP au depus un proiect pentru a transpune in legislatie initiativa Fara penali in functii publice, sustinand ca legiuitorul poate conferi condamnarii penale efecte juridice care excedeaza sanctiunea penala, reglementand interdictii care rezulta din condamnare.

Parlamentarii PMP au depus proiectul Fara penali in functii publice

Parlamentarii PMP au depus un proiect pentru a transpune in legislatie initiativa Fara penali in functii publice, sustinand ca legiuitorul poate conferi condamnarii penale efecte juridice care excedeaza sanctiunea penala, reglementand interdictii care rezulta din condamnare.

DAN BARNA: Daca avem acelasi buget pe masa, USR va vota impotriva

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, astazi, ca, daca in urma reexaminarii cerute de presedintele Klaus Iohannis, va ramane acelasi buget de stat, partidul pe care il conduce va vota impotriva, deoarece este un buget care impinge Romania catre criza economica.

DAN BARNA: PSD amana solicitarea DNA in cazul Tariceanu ca element de santaj asupra ALDE

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca PSD a amanat dezbaterea cererii DNA in cazul presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, pentru a avea un element de santaj asupra ALDE.

DAN BARNA: Dragnea nu mai are majoritate in Camera Deputatilor

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, astazi, ca lipsa sesiunii de vot final la Camera Deputatilor este legata de faptul ca nu ar mai exista o majoritate a PSD in acest for legislativ.

DAN BARNA: Vom merge in alegeri si vom invinge

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca faptul ca Alianta 2020 USR PLUS va putea participa la alegerile europarlamentare, in urma deciziei ICCJ, reprezinta prima victorie din aceasta campanie. Vom merge in alegeri si vom invinge, pentru ca Romania are nevoie de o alternativa reala. Am vazut impreuna ce inseamna birocratia si Romania nefunctionala. Misiunea noastra este sa schimbam aceasta stare, afirma el.

Dan Barna, dupa ce Instanta a permis USR-PLUS sa candideze impreuna la europarlamentare: Este o victorie a democratiei / Decizia BEC risca sa ne duca in zona fostelor state sovietice

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, sambata, la Arad, ca decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie de a permite Aliantei 2020 sa participe la alegeri este o victorie a democratiei, in timp ce decizia superficiala a BEC risca sa ne duca in zona fostelor state sovietice, relateaza Agerpres.

Dan Barna: Decizia BEC risca sa ne duca in zona fostelor state sovietice

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, sambata, la Arad, ca decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie de a permite Aliantei 2020 sa participe la alegeri este o victorie a democratiei, in timp ce decizia superficiala a BEC.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3297 seconds )