Libnet.ro
UNICEF

09:30

Kelemen Hunor, despre OUG care a declansat protestele fara precedent ale magistratilor: M-a suparat un pic

B1 B1,
Kelemen Hunor, despre OUG care a declansat protestele fara precedent ale magistratilor: M-a suparat un pic

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca a fost un pic suparat cand a aflat despre Ordonanta de Urgenta 7. Pregatita de ministrul Tudorel Toader si adoptata de Guvern, aceasta a modificat iar Legile. continuă pe B1

Kelemen Hunor, despre OUG 7: Eu nu am vazut o explicatie rationala; m-a enervat un pic

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti seara, ca s-a enervat cand a fost emisa OUG 7/ 2019 pentru ca, un an si jumatate, in Parlament, a sustinut legile justitiei cu constiinta impacata si fara dorinta de a bloca lupta anticoruptie. Kelemen Hunor spune ca nu a vazut o explicatie rationala pentru adoptarea ordonantei si a inteles si mai putin demersul odata cu adoptarea unui act normativ prin care a fost modificata OUG 7.

Kelemen Hunor, despre OUG 114: Este un fel de ghiveci, de zacusca acolo. Daca vrei sa omori Pilonul II, trebuie sa o spui direct: vreau sa tai pisica in doua

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca OUG 114/ 2018 este un fel de ghiveci, de zacusca avand prevederi pentru prea multe sectoare de activitate. Kelemen Hunor spune ca in trei-patru domenii aceasta ordonanta ar trebui modificata, vorbind despre sistemul bancar si facand referire la Pilonul II de pensii. Daca vrei sa omori Pilonul II, trebuie sa o spui direct: vreau sa tai pisica in doua, a spus Kelemen Hunor.

KELEMEN HUNOR: Cred ca Laura Codruta Kovesi trebuie sa fie seful Parchetului European

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, ieri, intr-o emisiune televizata, ca Laura Codruta Kovesi trebuie sa fie lasata sa ocupe functia de procuror-sef al Parchetului European, daca a fost pe primul loc intre candidati.

Kelemen Hunor, atac dur cu privire la Ordonanta 114: E un ghiveci, o zacusca

Kelemen Hunor a venit cu un atac dur la adresa Ordonantei 114. Liderul UDMR a declarat ca nu poti da taxe care nu pot fi suportate, iar rationamentul din spatele ordonantei nu pare sa fi fost corect. Nu e bine.

Kelemen Hunor: Kovesi ar trebui sa fie procuror general acolo unde candideaza

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat ca Laura Codruta Kovesi ar trebui sa fie procuror-sef european, daca tot a ajuns pana in etapa in care a fost prima alegere a Parlamentului European pentru aceasta functie, informeaza Mediafax.

Kelemen Hunor: Kovesi trebuie sa fie procurorul general acolo unde candideaza

Cred ca Laura Codruta Kovesi trebuie sa fie procurorul general acolo unde candideaza, a declarat liderul UDMR, Kelemen Hunor. Doamna Kovesi cred ca trebuie sa fie procurorul general acolo unde candideaza,.

Kelemen Hunor pune la zid ANAF: Functioneaza foarte prost, colectarea taxelor si impozitelor e catastrofala

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti ca bugetul de stat de venituri pe anul in curs este extrem de ambitios, tinand seama de faptul ca sistemul de colectare a taxelor si impozitelor e.

Kelemen Hunor: Doamna Kovesi cred ca trebuie sa fie procurorul general acolo unde candideaza

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti seara, ca Laura Codruta Kovesi ar trebui sa fie procuror european, daca a ajuns pana n acest punct al selectiei si daca Parlamentul European considera ca este potrivita pentru functie.

Grefierii au declansat protestele si ameninta cu blocarea activitatii. Ce nemultumiri au

Grefierii spun ca sunt pregatiti sa declanseze conflictul de munca in situatia in care vocile lor vor fi ignorate.

Tariceanu, despre OUG 114: Daca nu incheiem discutiile, solutia de rezerva este prorogarea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, la Parlament, ca daca discutiile in privinta OUG 114 din domeniul fiscal nu se incheie pana pe 31 martie, cand actul normativ ar incepe sa-si produca efectele, solutia de rezerva este prorogarea termenului de aplicare, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )