Libnet.ro
UNICEF

22:15

Anuntul lui Iohannis privind decretarea starii de urgenta, asteptat luni. Autoritatile au transmis deja ca vor fi adoptate DOAR masurile necesare in lupta contra noului coronavirus

B1 B1,
Anuntul lui Iohannis privind decretarea starii de urgenta, asteptat luni. Autoritatile au transmis deja ca vor fi adoptate DOAR masurile necesare in lupta contra noului coronavirus

Luni este asteptat anuntul presedintelui Klaus Iohannis privind decretarea starii de urgenta. Autoritatile au precizat deja ca nu toate masurile din lege vor fi aplicate, ci strict cele necesare in lupta. continuă pe B1

Anuntul lui Iohannis privind decretarea starii de urgenta, asteptat luni. Autoritatile au transmis deja ca vor fi adoptate DOAR masurile necesare in lupta contra noului coronavirus

Luni este asteptat anuntul presedintelui Klaus Iohannis privind decretarea starii de urgenta. Autoritatile au precizat deja ca nu toate masurile din lege vor fi aplicate, ci strict cele necesare in lupta.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis anunta decretarea starii de urgenta in Romania, la inceputul saptamanii viitoare (VIDEO)

Klaus Iohannis a anuntat decretarea starii de urgenta in Romania la inceputulsaptamanii viitoare in contextul amplificarii crizei generate de noul coronavirus. Noul guvern si cu mine ne.

Anunt important privind decretarea starii de urgenta in Romania. Masuri luate de autoritati LIVE TEXT si VIDEO

Anunt important pentru romani facut de Marcel Vela, aflat la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, in contextul decretarii starii de urgenta in Romania.

DOCUMENT Ce prevede decretul privind instituirea starii de urgenta

Administratia Prezidentiala a publicat luni decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei. Ce prevede acest decret. Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial.

Nelu Tataru, despre decretarea starii de urgenta: Izolarea va fi izolare

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Nelu Tataru spune ca, prin decretarea starii de urgenta, poate fi limitata deplasarea in anumite zone, izolarea va fi izolare si pot fi inchise institutii sau unitati de alimentatie publica, precum mall-uri, ori restaurante.

Document. Decretul privind instituirea starii de urgenta. Toate masurile de forta impuse de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind instituirea starii de urgenta, acesta urmand sa fie publicat in Monitorul Oficial.

Decretul semnat de Iohannis privind instituirea starii de urgenta. Masurile anuntate (DOCUMENT)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, Decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, pentru urmatoarele 30 de zile. O Anexa cuprinde masurile ce vor fi sau pot fi implementate in pe.

Agentia Nationala pentru Achizitii Publice, precizari cu privire la realizarea achizitiilor prevazute in Decretul presedintelui Romaniei privind instituirea starii de urgenta

Agentia Nationala pentru Achizitii Publice ANAP) a transmis, luni seara, precizari cu privire la realizarea achizitiilor prevazute in Decretul presedintelui Romaniei privind instituirea starii de urgenta.

DOCUMENT Ce masuri in domeniul economic contine decretul privind instituirea starii de urgenta

Administratia Prezidentiala a publicat decretul privind instituirea starii de urgenta, care contine o serie de masuri de protectie pentru populatie, pentru angajatori si angajati.

Dan Barna: USR va vota decretul privind instituirea starii de urgenta. Cerem autoritatilor sa aplice masurile cu fermitate

Liderul USR Dan Barna a anuntat luni pe Facebook ca formatiunea sa va vota in favoarea aprobarii decretului privind starea de urgenta. Totodata, acesta cere autoritatilor sa aplice masurile proportional si cu fermitate, precum si ca personalul medical sa primeasca o atentie speciala in aceste zile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )