Libnet.ro
UNICEF

07:00

Avocatul Poporului va contesta la CCR mai multe OUG adoptate de Guvernul Orban inainte de motiune

B1 B1,
Avocatul Poporului va contesta la CCR mai multe OUG adoptate de Guvernul Orban inainte de motiune

Avocatul Poporului, Renate Weber, va ataca si alte ordonante de urgenta din cele 25 pe care Guvernul Orban le adopta in seara premergatoare motiunii de cenzura. Prima dintre ele vizeaza liberalizarea. continuă pe B1

Avocatul Poporului contesta la CCR liberalizarea programelor nationale de sanatate. OUG privind organizarea anticipatelor ar putea avea aceeasi soarta. Weber: Nu vom face o sesizare in bloc

Renate Weber, Avocatul Poporului, a declarat sambata, la RFI, ca nu va face o sesizare in bloc a CCR cu privire la cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul Orban in seara premergatoare.

Avocatul Poporului a atacat la CCR ordonanta de urgenta pe Sanatate

Institutia Avocatului Poporului a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta a Guvernului Orban prin care este permis accesul spitalelor private la alocarile bugetare din programele nationale de sanatate.

Avocatul Poporului va decide saptamana viitoare daca sesizeaza CCR privind OUG pe alegerile anticipate

Avocatul Poporului, Renate Weber, afirma ca institutia va decide saptamana viitoare daca va sesiza sau nu Curtea Constitutionala in legatura cu ordonanta de urgenta privind alegerile anticipate. Renate Weber a declarat, la RFI, ca nu va face o sesizare in bloc a CCR, pe toate cele 25 de ordonante de urgenta adoptate recent de Guvernul Orban.

Avocatul Poporului sesizeaza saptamana viitoare la Curtea Constitutionala OUG privind spitalele private

Renate Weber, avocatul Poporului ,a declarat, pentru Digi24, ca sesizarea la Curtea Constitutionala a OUG pe sanatate este pregatita si ca va fi inaintata la inceputul saptamanii viitoare. De asemenea, Avocatul Poporului ar putea decide saptamana viitoare daca va sesiza sau nu Curtea Constitutionala in legatura cu Ordonanta de Urgenta privind alegerile anticipate, a declarat, sambata, la RFI, Renate Weber.

KELEMEN HUNOR: Este inacceptabila schimbarea mascata a sistemului electoral, mai multe puncte ale actului normativ fiind neconstitutionale

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, anunta ca a trimis o scrisoare oficiala Avocatului Poporului, dupa publicarea in Monitorul Oficial a OUG care modifica legea electorala pentru alegerile parlamentare. Este inacceptabila schimbarea mascata a sistemului electoral, mai multe puncte ale actului normativ fiind neconstitutionale, afirma Kelemen.

Mai multe tari isi evacueaza cetatenii de pe vasul de croaziera Diamond Princess, unde un roman a fost infectat cu noul coronavirus

Ingrijorate de raspandirea rapida a noului coronavirus pe vasul de croaziera Diamond Princess, aflat in carantina in portul Yokohama Japonia), mai multe tari au decis sa-si evacueze imediat cetatenii.

AGENTIILE DE PRESA: Mai multe rachete au fost trase in apropiere de ambasada americana de la Bagdad

Mai multe rachete au lovit, duminica devreme, in apropiere de ambasada americana de la Bagdad, a indicat pentru AFP o sursa militara americana, al 19-lea atac contra intereselor americane in Irak in aproape patru luni.

Mai multe rachete au cazut in apropierea ambasadei SUA din Irak

Mai multe rachete au cazut duminica la primele ore in apropierea ambasadei SUA la Bagdad, acesta fiind al 19-lea atac contra intereselor americane in Irak in ultimele patru luni, transmite Agerpres.

Ancheta la Cluj dupa ce mai multe persoane au sesizat ca un politist s-ar fi masturbat intr-o cabina de proba

Mai multe persoane au sesizat un agent de paza al unui centru comercial din Cluj-Napoca despre faptul ca un barbat aflat in cabina de proba a unui magazin de haine s-ar masturba. Individul reclamat este politist la Satu Mare, iar ancheta a fost preluata de Parchet, scrie Mediafax.

Ciolacu: Vom sesiza de urgenta Avocatul Poporului. Turismul electoral trebuie stopat

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca va sesiza de urgenta Avocatul .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )