Libnet.ro
UNICEF

08:30

Avocatul Poporului va decide saptamana viitoare daca sesizeaza CCR privind OUG pe alegerile anticipate

Adevărul Adevărul,
Avocatul Poporului va decide saptamana viitoare daca sesizeaza CCR privind OUG pe alegerile anticipate

Avocatul Poporului, Renate Weber, afirma ca institutia va decide saptamana viitoare daca va sesiza sau nu Curtea Constitutionala in legatura cu ordonanta de urgenta privind alegerile anticipate. Renate Weber a declarat, la RFI, ca nu va face o sesizare in bloc a CCR, pe toate cele 25 de ordonante de urgenta adoptate recent de Guvernul Orban. continuă pe Adevărul

Avocatul Poporului sesizeaza saptamana viitoare la Curtea Constitutionala OUG privind spitalele private

Renate Weber, avocatul Poporului ,a declarat, pentru Digi24, ca sesizarea la Curtea Constitutionala a OUG pe sanatate este pregatita si ca va fi inaintata la inceputul saptamanii viitoare. De asemenea, Avocatul Poporului ar putea decide saptamana viitoare daca va sesiza sau nu Curtea Constitutionala in legatura cu Ordonanta de Urgenta privind alegerile anticipate, a declarat, sambata, la RFI, Renate Weber.

Avocatul Poporului contesta la CCR liberalizarea programelor nationale de sanatate. OUG privind organizarea anticipatelor ar putea avea aceeasi soarta. Weber: Nu vom face o sesizare in bloc

Renate Weber, Avocatul Poporului, a declarat sambata, la RFI, ca nu va face o sesizare in bloc a CCR cu privire la cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul Orban in seara premergatoare.

Avocatul Poporului a atacat la CCR ordonanta de urgenta pe Sanatate

Institutia Avocatului Poporului a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta a Guvernului Orban prin care este permis accesul spitalelor private la alocarile bugetare din programele nationale de sanatate.

Ciolacu: Vom sesiza de urgenta Avocatul Poporului. Turismul electoral trebuie stopat

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca va sesiza de urgenta Avocatul .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )