Libnet.ro
UNICEF

17:16

Catalin Predoiu, dupa ce i s-au cerut avizele pe cele 25 de OUG-uri: Credeti ca noi miscam hartia pe baza de sms sau telefon?

Antena3 Antena3,
Catalin Predoiu, dupa ce i s-au cerut avizele pe cele 25 de OUG-uri: Credeti ca noi miscam hartia pe baza de sms sau telefon?

Situatie inedita la audierea ministrului desemnat pentru Justitie, Catalin Predoiu, unde senatorul PSD Robert Cazanciuc a cerut suspendarea pentru o jumatate de ora a sedintei pentru ca acesta sa prezinte avizele ministerului pentru cele 25 de ordonante de urgenta adoptate in sedinta de Guvern din 4 februarie. continuă pe Antena3

CATALIN PREDOIU: in ultimii ani, crima organizata s-a modernizat mai mult decat parchetele

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, spune ca grupurile organizate de infractori s-au dotat cu tehnica, de la aparatura de bruiaj, drone si microfoane, precizand ca in ultimii ani crima organizata s-a modernizat mai mult decat parchetele.

Judecatorul Viorica Costiniu, mesaj pentru Catalin Predoiu: Parcursul istoric al AMR se contopeste cu demnitate in parcursul justitiei

Judecatoarea Viorica Costiniu, presedinte de onoare al Asociatiei Magistratilor din Romania AMR), i-a transmis un mesaj lui Catalin Predoiu, ministrul demis al Justitiei si propus pentru un nou mandat, mesaj in care arata ca AMR are o istorie bogata si ca membrii sai isi vor indeplini mereu datoria, indiferent de vicisititudinile venite din partea unor ministri trecatori.

Catalin Predoiu, aviz negativ violent de la Parlament

Catalin Predoiu, propus pentru Ministerul Justitiei, a fost avizat negativ marti, 18 februarie, in c.

Catalin Predoiu, aviz negativ pentru portofoliul de la Justitie

Catalin Predoiu a primit, marti, aviz negativ pentru functia de ministru al Justitiei din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Catalin Predoiu, propus pentru Ministerul Justitiei, a primit aviz negativ in urma audierilor din comisiile de specialitate

Catalin Predoiu, ministrul propus sa preia portofoliul Justitiei, a primit avizt negativ, marti, la audierile din comisiile de specialitate din Parlament. in cazul sau au fost exprimate 26 de voturi.

Catalin Predoiu, audiat in fata comisiilor din Parlament: Suntem intr-un mic paradox. A primit aviz negativ

Ministrul demis al Justitiei Catalin Predoiu a fost luat la bani marunti de reprezentantii PSD in cadrul audierii in fata comisiilor Parlamentare.

Catalin Predoiu, despre Legile Justitiei si Codurile Penale: imi mentin optiunea de a nu le discuta in perioada electorala

Ministrul interimar al Justitiei, Catalin Predoiu, propus sa gestioneze in continuare acest portofoliu, a declarat, marti, in timpul audierii din comisiile de specialitate, ca nu doreste ca legile justitiei.

APADOR - Comitetul Helsinki cere Avocatului Poporului sa atace la CCR opt din cele 25 de ordonante adoptate de Guvern

Asociatia Pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki APADOR-CH) a cerut Avocatului Poporului sa atace la CCR opt din cele 25 de ordonante adoptate de Guvernul Orban in ultima sedinta inaintea demiterii, printre acestea aflandu-se cele referitoare la reforma in domeniul sanatatii, alegerile anticipate, circulatia pe drumurile publice, reorganizarea activitatii ANAF.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )