Libnet.ro
UNICEF

11:31

Citu anunta prorogarea termenului de plata a impozitului pe cladiri, pe teren si pe mijloacele de transport

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Citu anunta prorogarea termenului de plata a impozitului pe cladiri, pe teren si pe mijloacele de transport

Ministrul interimar Finantelor Publice, Florin Citu, anunta, vineri, prorogarea primului termen de plata a impozitului pe cladiri, pe teren si pe mijloacele de transport, de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020. Tot pan a la trmenul respectiv vorbeneficia d bonificatie cei care platesc integral, deciziile urmand a fi adoptate in prima sedinta de Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus. Prima masura pentru populatie: Se proroga termenul de plata a impozitului pe cladiri, teren si masina

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, anunta, vineri, ca va proroga primul termen de plata a impozitului pe cladiri, pe teren si pe mijloacele de transport, de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020, in contextul epidemiei de coronavirus. Tot pana la termenul respectiv vor beneficia de bonificatie cei care platesc integral.

Guvernul AMANA 3 luni data-limita pentru plata impozitelor pe case si masini

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, anunta prorogarea primului termen de plata a impozitului pe cladiri, pe teren si pe mijloacele de transport, de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020. Tot pana la termenul respectiv vor beneficia de bonificatie.

FLORIN CITU: Prorogarea primului termen de plata a impozitului pe cladiri, pe teren si pe mijloacele de transport, de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020

Ministrul interimar Finantelor Publice, Florin Citu, anunta, vineri, prorogarea primului termen de plata a impozitului pe cladiri, pe teren si pe mijloacele de transport, de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020. Tot pan a la trmenul respectiv vorbeneficia d bonificatie cei care platesc integral, deciziile urmand a fi adoptate in prima sedinta de Guvern.

Citu anunta ca toate facturile si cheltuielile statului se platesc la timp

Toate facturile si cheltuielile statului se vor plati la timp a afirmat, joi, Ministrul Finantelor, Florin Citu, premierul desemnat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )