Libnet.ro
UNICEF

22:30

LUDOVIC ORBAN: Dupa parerea mea, vor fi alegeri anticipate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Dupa parerea mea, vor fi alegeri anticipate

Premierul Ludovic Orban se declara convins ca in Romania vor fi alegeri anticipate, iar unul dintre argumente este acela ca Parlamentul respinge pe banda rulanta acte normative adoptate de Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, dupa respingerea OUG privind anticipatele: Putem ataca la CCR, avem multe solutii

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa ce Senatul a respins Ordonanta de Urgenta privind alegerile anticipate, ca PNL va ataca la Curtea Constututionala respingerea OUG, daca va trece si de.

Alocatiile copiilor, platite in vouchere. Anuntul lui Ludovic Orban

Social-democratii au anuntat ca se vor opune categoric in cazul in care platirea alocatiilor pentru copii cuvoucherevalorice este doar un tertip al PNL de a amana sau diminua dublarea alocatiilor. Alocatiile copiilor, platite in vouchere Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu a fost luata o decizie de catre liberali cu privire la alocatiile .

Ludovic Orban anunta data alegerilor locale. Scrutinul a fost stabilit in functie de sarbatori

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca alegerile locale vor avea loc, cel mai probabil, pe data de 14 iunie, acestea neputand fi organizate in 31 mai sau 7 iunie, atunci cand sunt sarbatori crestine. Alegerile parlamentare anticipate) ar putea fi organizate simultan cu alegeri locale, sustin surse politice pentru Adevarul. Conditia: sa pice doua guverne si sa fie dizolvat Parlamentul.

Ludovic Orban: Suntem in procedura de declansare a alegerilor anticipate (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat, luni, obiectivul PNL este declansarea alegerilor anticipate, procedurile in acest sens fiind in plina desfasurare. Liberalii vor, prin acest demers, sa redea puterea.

Ludovic Orban: Cel mai probabil, alegerile locale vor avea loc in data de 14 iunie (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat luni ca, cel mai probabil, alegerile locale vor avea loc in data de 14 iunie. intrebat, dupa participarea la Adunarea Generala a Comunelor din Romania, in.

Ludovic Orban, despre conflictul CSM-SIIJ: Dupa alegeri va exista o reglementare pentru desfiintarea SIIJ

Premierul interimar Ludovic Orban a reactionat, luni, in cazul anuntului venit din partea sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al magistraturii CSM) care a acuzat presiuni din partea Sectiei de.

Marcel Ciolacu: Nu cred ca vom avea alegeri anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, ca PSD este pregatit pentru orice timp de alegeri, dar ca personal nu crede ca vor avea loc alegeri anticipate.

Marcel Ciolacu: Nu cred ca vom avea alegeri anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, ca PSD este pregatit pentru orice timp de alegeri, dar ca personal nu crede ca vor avea loc alegeri anticipate.

LUDOVIC ORBAN: Cel mai probabil toti ministrii vor obtine aviz negativ

Premierul Ludovic Orban le-a transmis ministrilor, luni, in sedinta Biroului Executiv al PNL, ca nu va participa la audierile din comisii asa cum a facut-o la prima investire a Cabinetului.

Traian Basescu: Numai cand ai majoritatea poti sa faci alegeri anticipate, cand nu ai majoritate parlamentara, nu te apuci

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul Traian Basescu, crede ca sunt sanse mari sa avem alegeri anticipate, insa doar asa cum isi doreste PSD, adica odata cu alegerile locale cand social- democratii au cea mai mare mobilizare in teritoriu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )