Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban anunta principalele masuri adoptate in sedinta de guvern de ieri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orban anunta principalele masuri adoptate in sedinta de guvern de ieri

Premierul Ludovic Orban anunta, in aceasta dimineata, principalele masuri adoptate in sedinta de guvern care s-a incheiat azi-noapte la ora 03:00, printre acestea numarandu-se plata somajului tehnic in valoare de 75% din salariul brut al angajatului, dar nu mai mult de 75% din salariul mediu brut; majorarea plafonului la creditele pentru IMM la cinci miliarde de lei si rambursarea TVA pana in limita sumei de 9 miliarde pentru a asigura fluxul de capital. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Majoram plafonul de garantare a creditelor pentru IMM-uri cu 5 miliarde de lei, somajul tehnic va fi de 75% din salariul mediu brut

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, principalele masuri adoptate de Guvern pentru sustinerea Economiei, in contextul pandemiei de coronavirus.

Masurile luate de Guvern pentru economie. Orban: Economia trebuie sa functioneze. Somajul tehnic, platit de stat. Creste bugetul pentru concedii

Premierul Ludovic Orban a prezentat joi dimineata principalele masuri luate de Guvern pentru economie, precum sustinerea de la buget a somajului tehnic, rambursarea TVA si plafon mai mare de garantare a creditelor pentru IMM-uri.

Orban anunta ca vor fi luate masuri care sa permita dezvoltarea companiilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca Executivul va sustine plata somajului tehnic de la buget, adaugand ca vor fi luate masuri care sa permita dezvoltarea companiilor pentru a crea raspuns potrivit la diversele cereri de pe piata.

Orban anunta ca Guvernul va adopta un prim set de masuri pentru sustinerea companiilor

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, consultari cu reprezentantii organizatiilor sindicale si patronale din cadrul Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, asupra masurilor economice si sociale necesare pentru reducerea efectelor COVID-19, discutiile vizand solutiile necesare pentru pastrarea locurilor de munca si mentinerea viabilitatii activitatilor din cat mai multe sectoare economice.

Coronavirus |Kaufland Romania anunta noi masuri de siguranta si instaleaza geamuri de protectie la casele de marcat

Kaufland Romania a demarat masuri suplimentare ce sporesc siguranta clientilor si a echipelor din magazine, ca urmare a evolutiei situatiei din ultimele zile, introducand geamuri de protectie la casele de marcat si restrictionand accesul in magazine in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )