Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liviu Dragnea, la Galati: Am cerut Guvernului sa urgenteze procedurile pentru centura orasului

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, la Galati: Am cerut Guvernului sa urgenteze procedurile pentru centura orasului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus participantilor la mitingul de la Galati ca locuitorii din zona ar putea beneficia de un aeroport. L-am rugat aseara pe domnul ministru Cuc si azi de dimineata pe. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: 9 mai are o insemnatate cu totul aparte pentru romani. Va urez tuturor La multi ani! Ne vedem la Iasi!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a publicat, joi, pe Facebook, un mesaj in care vorbeste despre semnificatie zilei de 9 mai pentru Romania. Social-democratul a amintit ca la data de 9 mai Romania si-a proclamat.

Liviu Dragnea, la mitingul PSD: Tinem summitul PSD la Galati pentru ca suntem europeni in toata tara. La Sibiu, Iohannis a tinut sa reprezinte Romania singur(VIDEO)

Liviu Dragnea, a vorbit, sambata, la Galati despre Summitul UE care a avut loc la Sibiu pe 9 mai. in discursul pe care l-a sustinut in fata simpatizantilor PSD, prezenti la miting, Dragnea i-a reposat.

Liviu Dragnea, la mitingul PSD: Tinem summitul PSD la Galati pentru ca suntem europeni in toata tara. La Sibiu, Iohannis a tinut sa reprezinte Romania singur (VIDEO)

Liviu Dragnea, a vorbit, sambata, la Galati despre Summitul UE care a avut loc la Sibiu pe 9 mai. in discursul pe care l-a sustinut in fata simpatizantilor PSD, prezenti la miting, Dragnea i-a reposat.

Liviu Dragnea, dupa mitingul PSD de la Galati: Noi suntem Romania reala, meritam mai mult respect!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ramas impresionat de ceea ce a vazut sambata la mitingul social-democratilor de la Galati. Am fost astazi la summitul PSD de la Galati si am primit o confirmare in plus .

Miting PSD la Galati. Liviu Dragnea: Iohannis a furat si ziua Europei. Nu il baga nimeni in seama. Asta e soarta slugilor!

Social-democratii isi continua turneul electoral in Moldova. Dupa mitingul de acum doua zile de la Iasi, astazi candidatii PSD la alegerile europarlamentare si liderii partidului, in frunte cu Liviu Dragnea,.

LIVIU DRAGNEA: Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata

Liderul PSD Liviu Dragnea a sustinut astazi, la mitingul PSD de la Galati, ca un grup de batausi merge prin tara, dupa liderii PSD, concluzia sa fiind ca Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata.

Liviu Dragnea, atac la Rares Bogdan: Statea cu capul plecat. Asta pregatesc pentru noi

Presedntele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus galatenilor prezenti la mitingul social-democratilor ca programul pentru tomate va fi extins. Toata tara stie ce inseamna comuna Matca in judetul Galati.

Liviu Dragnea: Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sambata, la mitingul de la Galati, ca Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata, el sustinand ca un grup de batausi ai acestora umbla dupa social-democrati prin tara, scrie.

Liviu Dragnea, despre protestatarii anti-PSD: Au gasit la ei bolovani, pietre si bate (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la mitingul social-democratilor organizat la Galati, ca autoruitatile au gasit bolovani si bate la protestatarii anti-PSD, informeaza.

Liviu Dragnea: Premierul Olandei a jignit Romania. Unii spun ca supararea vine ca nu am vrut sa le vindem portul Constanta

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, la mitingul de la Galati, ca premierul Olandei, Mark Rutte, a venit la Sibiu ca sa jigneasca Romania, el adaugand ca unii spun ca supararea vine din faptul ca noi nu am vrut sa le vindem Portul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,345 seconds )