Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul Razvan Cuc le-a promis galatenilor aeroport, drum expres si centura ocolitoare

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Razvan Cuc le-a promis galatenilor aeroport, drum expres si centura ocolitoare

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat, duminica, in timpul unei vizite in judetul Galati, ca se va construi un aeroport intre orasele Galati, Braila si Focsani, va fi realizat un drum expres Galati-Braila si se va amenaja o centura ocolitoare a municipiului Galati, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, le promite galatenilor un aeroport

Guvernul Dancila vrea ca la Galati sa fie construit un aeroport civil. Prezent in judet, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat ca Executivul va initia o modificare legislativa prin prin care.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Am reziliat contractul la Varianta Ocolitoare a Municipiului Tecuci! Este bataie de joc la adresa romanilor si nu mai tolerez asa ceva!

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, anunta rezilierea contractului pentru centura Tecuciului si acuza constructorii de neseriozitate. Am reziliat contractul la Varianta Ocolitoare a Municipiului.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Ecologistii sa se mai duca si in alta tara, sa protejeze mediul si in alta tara, ca noi il protejam

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat vineri, la Medias, ca a lansat un proiect de OUG pentru scurtarea la trei luni a perioadei de obtinere a acordului de mediu, care ajunge acum pana la un an, un an si jumatate, proiecte importante de.

Razvan Cuc a rupt contractul cu italienii care construiau centura ocolitoare a Tecuciului: M-am saturat de antreprenori neseriosi

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a rupt contractul cu asocierea de firme care ar fi trebuit sa finalizeze centura ocolitoare a orasului Tecuci, dupa ce, duminica, la vizita in santier, ministrul a gasit zone in care nu s-a lucrat, desi soseaua avea termen de finalizare 12 luni.

Razvan Cuc a rupt contractul cu italienii care construiau centura ocolitoare a Tecuciului

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a rupt contractul cu asocierea de firme care ar fi trebuit sa finalizeze centura ocolitoare a orasului Tecuci, dupa ce, duminica, la vizita in santier, ministrul a gasit zone in care nu s-a lucrat, desi soseaua avea termen de finalizare 12 luni, transmite Mediafax.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Finalizam Varianta Ocolitoare Bacau inainte de termenul stabilit in contract

Varianta ocolitoare Bacau va fi finalizata inainte de termenul stabilit in contract, in conditiile in care stadiul lucrarilor este de 20%, la doua luni de la demararea lucrarilor, potrivit ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, informeaza Agerpres.

RAZVAN CUC: Ce am reglementat noi nu interzice Uber sa functioneze pe piata

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, astazi, ca niciun act normativ adoptat de Guvern nu interzice Uber sau altor aplicatii de acest gen sa functioneze pe piata, iar OUG 21/ 2019 a reglemelentat doar pirateria.

Razvan Cuc: Sunt functionari in ministere care au ca principal target blocarea programului de guvernare

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, sustine ca sunt functionari in ministere care si-au facut un scop din a bloca implementarea programului de guvernare, informeaza Agerpres. Sunt anumiti functionari.

Razvan Cuc: Ecologistii sa se mai duca si in alta tara sa protejeze mediul, ca noi il protejam

Razvan Cuc, Ministrul Transporturilor, sustine ca multe proiecte de infrastructura bat pasul pe loc din cauza ecologistilor. in momentul in care am vrut sa modific legislatia pe mediu - desi nu este.

Razvan Cuc: Ecologistii sa se mai duca si in alta tara sa protejeze mediul, ca noi il protejam

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat vineri, la Medias, ca a lansat un proiect de OUG pentru scurtarea la trei luni a perioadei de obtinere a acordului de mediu, care ajunge acum pana la un an - un an si jumatate, proiecte importante de infrastructura fiind blocate de activistii pentru protectia mediului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )