Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu explica motivul pentru care premierul a ratat intalnirea cu Juncker: Daca Dancila avea protectie SPP, Serviciul tinea avionul in aer pana ajungea ea la aeroport

B1 B1,
Traian Basescu explica motivul pentru care premierul a ratat intalnirea cu Juncker: Daca Dancila avea protectie SPP, Serviciul tinea avionul in aer pana ajungea ea la aeroport

Premierul Viorica Dancila a ratat discutia cu presedintele Comisiei Europene, intarziind la intalnirea pe care ea insasi o solicitase. in opinia fostului presedinte Traian Basescu, acest lucru s-a. continuă pe B1

Viorica Dancila il SFIDEAZA pe Dragnea: Motivul pentru care premierul nu da OUG pe amnistie si gratiere

Premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au avut joi o intalnire cu Liviu Dragnea, la sediul PSD, ocazie cu care au discutat despre ordonanta de urgenta OUG) privind amnistia si.

Atentie! Motivul pentru care nu e bine sa mergi duminica la cumparaturi

Lunea este ziua in care e bine sa ne cumparam cosmetice, bere, creme sau sampon, marti este ziua in care e bine sa cumparam produse pentru casa si vin, miercuri este ziua perfecta pentru un mic.

Motivul pentru care Kate Middleton are mereu haine negre in bagaj

Hainele membrilor Familiei Regale sunt mereu atent alese, astfel incat sa fie adecvate oricarei ocazii, chiar si pentru cele neprevazute. Atunci cand se afla in deplasare, membrii familiei sunt nevoiti sa.

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat sa il cunune pe Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au cununat civilin urma cu cateva zile, iar acum se pregatesc sa ajunga si in fata altarului. Gigi Becali l-a cununat pe Cristi Borcea in anul 2011, atunci cand.

Motivul pentru care Richard Gere si sotia lui nu au vrut sa dezvaluie pana acum ca asteapta primul copil impreuna FOTO

Richard Gere, in varsta de 69 de ani, si sotia lui, Alexandra Silva 35 de ani), au confirmat ca asteapta un copil impreuna, printr-o fotografie postata pe Instagram. Cuplul a dezvaluit si motivul pentru care nu a facut publica vestea pana acum, desi zvonurile au inceput sa circule in urma cu mai multe luni.

Traian Basescu: Dragnea a luat cu suspendare in dosarul Referendumul prin bunavointa lui Kovesi. Trebuia sa ia ani grei de puscarie pentru acel dosar

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat luni, la TVR, ca Liviu Dragnea a fost menajat de Laura Codruta Kovesi si ca fosta sefa al DNA a fost plina de bunavointa, motiv pentru care presedintele PSD a scapat cu o condamnare cu suspendare in dosarul Referendumul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )