Libnet.ro
UNICEF

22:15

Victor Ponta si Carmen Dan isi rezolva disputele pe Facebook

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta si Carmen Dan isi rezolva disputele pe Facebook

Situatia Aeroportului Otopeni a devenit subiect de disputa in mediul online intre Victor Ponta si ministru de Interne, Carmen Dan. intr-un mesaj pe Facebook, deputatul PSD a constatat, ironic, faptul ca dupa 9 luni de zile, merge din nou scara rulanta de la aeroport, cerand insa trecerea la pasul 2, suplimentarea ofiterilor de la punctele de control. Raspunsul ministrului de Interne nu a intarziat sa apara, fiind facut public tot pe Facebook. continuă pe Adevărul

Schimb de replici pe Facebook intre Victor Ponta si Carmen Dan. Ce si-au spus cei doi

Discutiile intre membri importanti ai PSD s-au mutat din birouri pe Facebook. Dupa ce Victor Ponta a salutat faptul ca merge scara rulanta la Aeroportul Otopeni, fostul premier i-a cerut public ministrului.

Victor Ponta saluta declaratia lui Sorin Grideanu legata de remianieri: A vorbit ca un prim ministru - era si timpul!

Victor Ponta a salutat declaratia facuta in cursul zilei de miercuri de Sorin Grindeanu, afirmand ca acesta a vorbit ca un prim ministru atunci cand a afirmat ca se vorbeste prea repede de remanieri, intr-un mesaj postat pe Facebook in care se regasesc mai multe trimiteri indirecte la Liviu Dragnea de genul model brevetat la Consiliul Judetean Teleorman, obedienta fata de Marele Sef sau 'pescarii' faimosi ai tarii.

Razboi politic pe controlul DGPI. Presedintele Iohannis si premierul Grindeanu, eliminati din ecuatie. Ministrul Carmen Dan, fidela lui Liviu Dragnea, il va numi si elibera din functie pe seful fostei Doi si-un Sfert

DGPI va fi controlata exclusiv de ministrul de Interne, Carmen Dan, o fidela a presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Baietii rai merg la Washington si sunt primiti la Casa Alba, baietii buni merg la Sibiu si in drumetie in Fagaras. Victor Ponta, analiza DURA a Romania in politica externa

Fostul premier Victor Ponta a facut o analiza a politicii externe a Romaniei, in care a vorbit despre parteneraiatul cu Statele Unite, pe care il considera esential. in plus, Ponta.

Victor Ponta: Sorin Grindeanu a vorbit ca un prim-ministru. Pentru PSD si pentru Romania, succesul acestui Guvern este esential

Deputatul PSD Victor Ponta l-a felicitat pe Sorin Grindeanu, afirmand ca seful Guvernului a vorbit ca un prim-ministru atunci cand a afirmat ca se vorbeste prea repede de remanieri. Totodata, fostul prem .

Razboi total intre Traian Basescu si Victor Ponta. il dau in judecata

Senatorul Traian Basescu a declarat miercuri seara ca il va da in judecata pe fostul premier Victor Ponta pentru ca acesta ar fi afirmat ca fostul sef al statului ar fi folosit informatii din arhiva.

Traian Basescu: O sa ii dau o veste proasta lui Victor Ponta, il dau in judecata

Senatorul Traian Basescu a declarat miercuri seara ca il va da in judecata pe fostul premier Victor Ponta, pentru ca acesta ar fi afirmat ca fostul sef al statului ar fi folosit informatii din arhiva.

Razboi total privind arhiva SIPA. Traian Basescu a anuntat ca il da in judecata pe Victor Ponta: Va raspunde pentru astfel de afirmatii grave (VIDEO)

Scandalul privind arhiva SIPA capata noi proportii. Traian Basescu a anuntat in direct in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV ca il va da in judecata pe Victor Ponta pentru afirmatii.

Nesimtit si tupeist. S-a rupt lantul de iubire dintre Antena 3 si Victor Ponta. Atacuri si acuzatii intre Dana Grecu si fostul premier

Relatia dintre Antena 3 si Victor Ponta nu mai este deloc una prietenoasa de cand cel din urma nu mai detine o functie de varf in politica romaneasca. Dupa ce fostul premier a fost atacat.

Victor Ponta: Cresterea economica mi se datoreaza pentru ca am guvernat bine

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, marti, ca datele INS privind evolutia economiei reflecta in primul rand meritul sau, ca premier, pentru ca a guvernat bine si a facut un Cod fiscal.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )