Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta lanseaza o petitie. Ce vrea fostul premier de la urmatorul ministru de Interne

Antena3 Antena3,
Victor Ponta lanseaza o petitie. Ce vrea fostul premier de la urmatorul ministru de Interne

Fostul premier Victor Ponta a lansat, vineri, o petitie. Ponta face un apel la toti oamenii care considera demersul intemeiat sa semneze petitia. Documentul, intitulat Respect la Otopeni, se. continuă pe Antena3

Daca plec de la Steaua, ma duc la Pandurii Targu Jiu: Victor Ponta, despre inscrierea la PRU

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a oferit o declaratie scurta, dar cuprinzatoare, la iesirea dintr-o sedinta a partidului din care face parte, Partidul Social Democrat. Daca plec de la Ste.

Ponta lanseaza o petitie online, Respect pentru Otopeni, in care protesteaza fata de aglomeratia din zonele de tranzit

Deputatul PSD Victor Ponta a lansat, vineri, o petitie online pe care a intitulat-o Respect pentru Otopeni!, in care protesteaza fata de aglomeratia din zona de tranzit a aeroportului si spune ca noul ministru de Interne trebuie sa isi.

Victor Ponta, intrebat daca va pleca la PRU: Eu as vrea sa raman la PSD. Nu cred ca PRU este concurent PSD-ului

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, intrebat daca va trece la PRU, ca si-ar dori sa ramana la PSD. Fostul sef al Guvernului a mai precizat ca a contribuit la notorietatea partidului lui Bogdan Diaconu.

Victor Ponta, intrebat daca va pleca la PRU: Eu as vrea sa raman la PSD. Nu cred ca PRU este concurent PSD-ului (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, intrebat daca va trece la PRU, ca si-ar dori sa ramana la PSD. Fostul sef al Guvernului a mai precizat ca a contribuit la notorietatea pa.

Plagiatorul Victor Ponta, in fata Consiliului Baroului Bucuresti: Se decide daca fostul premier isi pierde calitatea de avocat

Raportul pe baza caruia se va decide daca fostul premier pierde calitatea de avocat a ajuns in posesia membrilor Consiliului Baroului Bucuresti, care ar putea lua, azi, o decizie cu un caracter executoriu.

Minciuna marca Victor Ponta: pesedistul contrazice ce-a spus cand era premier despre Cumintenia Pamantului

Victor Ponta a pretins recent la un post TV ca hotararea judecatoreasca prin care a fost retrocedata Cumintenia Pamantului este una netemeinica si nelegala. Pe 2 octombrie 2014, fostul premier spunea ca statul roman va rascumpara opera Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi cu suma de 20 de milioane de euro.

Victor Ponta, in Barou pentru inca o saptamana! Consiliul de avocati se va reintruni pe 6 septembrie pentru a decide soarta fostului premier (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent miercuri la sedinta Consiliului Baroului Bucuresti, unde s-a deliberat daca acesta va fi exclus din Barou, pe baza faptului ca si-a pierdut titlul de doctor. Potrivit.

Sebastian Ghita s-a inscris in PRU: Orice partid si-l doreste pe Victor Ponta presedinte. Bogdan Diaconu: il asteptam pe Victor Ponta!

Deputatul Sebastian Ghita a anuntat ca s-a inscris in partidul fondat de fostul social-democrat Bogdan Diaconu, aratand ca PRU ar putea fi o optiune de colaborare pentru celelalte partide. Mai multi parlamentari, printre care Mihai Sturzu si Cristian Rizea, s-au inscris in PRU in ultimele zile, iar Bogdan Diaconu spune ca il asteapta pe fostul premier Victor Ponta sa faca pasul catre partidul sau.

Surse: Victor Ponta forteaza excluderea din PSD

Fostul presedinte PSD Victor Ponta ar forta excluderea sa din partid, potrivit unor surse de la varful formatiunii politice, citate de Antena 3. O excludere a fostului premier din PSD este dorita atat.

Victor Ponta: imi recastig doctoratul in instanta. E o chestie strict politica prin care sunt tinut in atentia publica (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca isi va recupera doctoratul in instanta. intrebat care a fost atmosfera la sedinta Consiliului Baroului Bucuresti, unde s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )