Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moment amuzant la urcarea Papei Francisc in avionul spre Romania (FOTO)

B1 B1,
Moment amuzant la urcarea Papei Francisc in avionul spre Romania (FOTO)

Venirea Papei Francisc in Romania a fost marcata si de un moment amuzant. Cand Suveranul Pontif a urcat in avion, pe aeroportul Fiumicino din Roma, vestmantul i-a fost luat de vant si i-a acoperit fata. Papa. continuă pe B1

Digi 24: Moment amuzant la urcarea Papei Francisc in avionul spre Romania (video)

Papa Francisc vine in Romania! Suveranul Pontif a urcat in avion, pe aeroportul Fiumicino din Roma, la ora 8:50, ora Romaniei. Atunci a avut loc un moment amuzant: vestmantul a fost luat de vant si i-a acoperit fata. Papa a zambit si a intrat apoi in avion.

Purtatorul de cuvant al Vaticanului: Vizita Papei Francisc este pentru Romania, dar nu numai pentru Romania (Crux)

La 20 de ani de la vizita Papei Ioan Paul al II-lea, Papa Francisc va vizita Romania, gradina Maicii Domnului, in perioada 31 mai - 2 iunie, pentru a continua ceea ce a inceput predecesorul sau, relateaza publicatia Crux.

Mesajul Papei Francisc, in ajunul vizitei in Romania: Rugati-va pentru mine!

Papa Francisc a transmis, joi, in ajunul primei sale vizite in Romania, un scurt mesaj pe twitter in care ii anunta pe credinciosi despre eveniment si le cere sa se roage pentru el.

Vedeta din Romania care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti. Este de la PRO TV

Vedeta care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti este una dintre putinii oameni privilegiati sa stea alaturi de Suveranul Pontif atat de aproape. Selectia a fost foarte riguroasa pentru ca este nevoie de securitate sporita. Papa Francisc va sosi in Romania pe 31 mai si va face o vizita prin anumite [] .

Mesajul Papei Francisc inainte de vizita in Romania. Ce spune despre tara noastra

Papa Francisc a transmis un mesaj inainte de vizita in Romania. Suveranul pontif le-a multumit celor care fac pregatirile inainte de sosirea sa la Bucuresti si a vorbit despre legaturile de credinta care ne unesc. Mesajul Papei Francisc pentru romani Dragi frati si surori din Romania! Mai sunt doar cateva zile pana la calatoria care [] .

Ce importanta are vizita Papei Francisc in Romania pentru crestinii ortodocsi

Vizita Papei Francisc I in Romania, o tara majoritar ortodoxa, in perioada 31 mai 2 iunie 2019 este evenimentul istoric de interes maxim care a captat si urmeaza sa monopolizeze atentia publicului din Romania. Dincolo de curiozitate ar trebui sa intelegem o serie de elemente si coordonate ce ar putea fi cheia descifrarii acestei [] .

Gluma Loteriei Romane legata de vizita Papei Francisc. Multi nu au gustat-o deloc

Loteria Romana s-a gandit sa il intampine pe Papa Francisc intr-un mod cat mai amuzant. Cu o zi inainte de sosirea Suveranului pontif la Bucuresti, pe pagina de Facebook a Loteriei a fost postata o fotografie desenata cu un elev care il roaga pe inaltul prelat sa il lase la mare. Elevul se foloseste de [] .

Se va canta imnul Ungariei la Sumuleu Ciuc? Dimensiunile vizitei Papei Francisc in Romania

Vizita Papei Francis in Romania 31 mai-2 iunie 2019) este un eveniment cu reverberatii multiple. Vom puncta mai jos principalele elemente care marcheaza acest moment exceptional si cu potential major pentru Romania si regiune. Din pacate, nu doar in sens pozitiv. Pentru a nu plonja brusc in zona de risc a vizitei, vom incepe prin a-i reliefa semnificatia si potentialul indiscutabil.

Vremea rea da peste cap programul Papei Francisc: Avionul nu va mai putea ateriza la Bacau

Conditiile meteo nefavorabile au dus la o schimbare de ultima ora in programul oficial al Papei Francisc. Acesta nu va mai ateriza sambata la Bacau precum era stabilit in programul oficial, ci va merge la.

Restrictii de trafic in Capitala, pentru vizita Papei Francisc: Trasee deviate si linii suplimentare spre aeroport si Gara de Nord

Societatea de Transport Bucuresti anunta ca, vineri, va devia 18 trasee si va suplimenta 9 linii care fac legatura intre centrul Capitalei si aeroport sau Gara de Nord, cu ocazia sosirii Papei Francisc.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )