Libnet.ro
UNICEF

13:00

Viorica Dancila a ratat ntlnirea cu Jean Claude Juncker. Guvernul sustine ca SPP l-a preluat pe seful Comisiei Europene de la scara avionului / Surse: Decizia i-a apartinut lui Juncker

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila a ratat ntlnirea cu Jean Claude Juncker. Guvernul sustine ca SPP l-a preluat pe seful Comisiei Europene de la scara avionului / Surse: Decizia i-a apartinut lui Juncker

Premierul Viorica Dancila a ratat intalnirea cu presedintele Comisiei EuropeneCE), Jean Claude Juncker. Dancila trebuia sa-l primeasca pe seful CE la aeroportul Baneasa, la ora 18. 30, insa aeronava a aterizat mai devreme, iar Juncker a fost preluat de la scara avionului de catre SPP si condus direct la hotel, precizeaza Guvernul. Surse oficiale au declarat insa pentru HotNews ca decizia de a pleca de la aeroportul Baneasa i-a apartinut lui Jean-Claude Juncker, SPP neavand niciun rol in stabilirea programului. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila a ratat ntlnirea cu Jean Claude Juncker. Guvernul sustine ca SPP l-a preluat pe seful Comisiei Europene de la scara avionului

Premierul Viorica Dancila a ratat intalnirea cu presedintele Comisiei EuropeneCE), Jean Claude Juncker. Dancila trebuia sa-l primeasca pe seful CE la aeroportul Baneasa, la ora 18. 30, insa aeronava a aterizat mai devreme, iar Juncker a fost preluat de la scara avionului de catre SPP si condus direct la hotel, precizeaza Guvernul.

Viorica Dancila si Jean-Claude Juncker nu s-au mai intalnit. Care este explicatia oficiala

Intalnirea dintre Viorica Dancila si Jean-Claude Juncker, programata sa aiba loc imediat dupa aterizarea oficialului european, nu a mai avut loc. Urmare a unor informatii publicate in spatiul public.

Presedintele CE, Jean Claude Juncker, va sustine un discurs la Summitul Initiativei celor Trei Mari

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, va sustine marti un discurs la summitul Initiativei celor Trei Mari, eveniment la care vor mai participa noua presedinti de stat, doi sefi de parlamente, un prim-ministru, un ministru de Externe, dar si Secretarul Energiei din SUA, Rick Perry, relateaza Mediafax.

Surse: Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul lui Klaus Iohannis

Au aparut noi informatii despre scandalul fara precedent legat de faptul ca premierul Viorica Dancila nu s-a mai intalnit, luni, la aeroport cu presedintele Comisie Europene, Jean-Claude Juncker. Mai multe.

Sinteza zilei. Ce trebuia, de fapt, sa faca SPP cand Jean-Claude Juncker a sosit in Romania

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, un document publicat de jurnalista Sorina Matei cu atributiile si obligatiile SPP in cazul vizitelor in Romania a inaltilor demnitari in cazul unor evenimente.

Doar Dancila putea rata intalnirea cu presedintele Comisiei Europene, dar a gasit o scuza

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a ratat intalnirea de pe aeroportul Baneasa cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. in mod uzual, in momentul in care un oficial strain aterizeaza pe teritoriul Romaniei, este intampinat la aeroport de catre unul sau mai multi oficial romani. Din motive greu de inteles, nu a fost insa si cazul [] .

Dancila a gafat si prin neprezentare: n-a ajuns la intalnirea cu Juncker. Surse: SPP a mai dat o tura de pista. Juncker a cerut sa plece

Premierul Viorica Dancila nu a ajuns la intalnirea cu seful Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker. Liderul european a asteptat-o cinci minute la Aeroportul Otopeni, dupa care a plecat. Guvernul spune ca Delegatia Comisiei Europene in Romania transmis o ora de aterizare gresita, apoi SPP l-a preluat pe Juncker si l-a dus direct la hotel. Potrivit unor surse politice, SPP chiar a mai dat o tura de pista in speranta ca apare Dancila.

Dancila a gafat si prin neprezentare. Premierul n-a ajuns la intalnirea cu Juncker. Surse: SPP a mai dat o tura de pista. Juncker a cerut sa plece

Premierul Viorica Dancila nu a ajuns la intalnirea cu seful Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker. Liderul european a asteptat-o cateva minute la Aeroportul Otopeni, dupa care a plecat. Guvernul spune ca Delegatia Comisiei Europene in Romania transmis o ora de aterizare gresita, apoi SPP l-a preluat pe Juncker si l-a dus direct la hotel. Potrivit unor surse politice, SPP chiar a mai dat o tura de pista in speranta ca apare Dancila.

Viorica Dancila il SFIDEAZA pe Dragnea: Motivul pentru care premierul nu da OUG pe amnistie si gratiere

Premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au avut joi o intalnire cu Liviu Dragnea, la sediul PSD, ocazie cu care au discutat despre ordonanta de urgenta OUG) privind amnistia si.

SURSE: Viorica Dancila ar fi propunerea de sef interimar la PSD a gruparii anti-Dragnea

Viorica Dancila ar urma sa fie propusa pentru postul de presedinte interimar al partidului, de gruparea anti-Dragnea din PSD, condusa de Paul Stanescu si Niculae Badalau, in caz ca Liviu Dragnea isi va da.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2941 seconds )