Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatii opozitiei solicita demisia ministrului Petre Daea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatii opozitiei solicita demisia ministrului Petre Daea

Deputatii opozitiei au solicitat demisia ministrului agriculturii Petre Daea, pe care il considera principalul vinovat al raspandirii pestei porcine africane in peste o treime din teritoriul tarii, in cadrul dezbaterii motiunii simple Dupa ciuma lui Caragea, Romania lovita de pesta lui Daea. continuă pe Ziarul Bursa

Un deputat PNL l-a facut berbec pe Petre Daea. Liderul deputatilor PSD a cerut sanctionarea acestuia pentru jignirile aduse ministrului Agriculturii

Liderul deputatilor PSD, Daniel Suciu, a cerut, marti, sanctionarea deputatului PNL Nicolae Giugea care l-a numit berbec pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, in timpul dezbaterilor pe motiunea simpla, relateaza Mediafax.

Motiunea simpla impotriva lui Petre Daea, respinsa in Camera Deputatilor

Motiunea simpla impotriva Ministrului Agriculturii, Petre Daea, a picat in Camera Deputatilor. Au fost 93 voturi pentru, 150 impotriva si 25 de abtineri. Nu imi reprosez nimic, am respectat la.

Petre Daea, intrebat daca se va prezenta la Parchet in dosarul pestei porcine: Ma duc oriunde, voi fi tot timpul acolo unde tara o cere!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marti ca nu fost citat la Parchetul General in dosarul penal privind pesta porcina africana, dar ca se va prezenta la audieri in cazul in care va fi chemat,.

Ministrul Petre Daea, responsabil direct de haosul pestei porcine

Deputatul PNL Tinel Gheorghe a declarat astazi la dezbaterea motiunii simple pe Agricultura ca ministrul Petre Daea este direct responsabil de haosul institutional, economic si social creat ca urmare a aparitiei pestei porcine pe teritoriul tarii, acuzandu-l pe acesta de lipsa de reactie, scrie Agerpres.

Petre Daea: Situatia pestei porcine s-a exagerat pentru a da imaginea ca a fost pierduta de sub control

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a sustinut luni ca situatia pestei porcine s-a exagerat pentru a da imaginea aceasta de situatie pierduta de sub control. in discursul pe care l-a sustinut in.

Pauliuc: PNL cere demisia ministrului de Interne

Vicepresedintele Comisiei de aparare a Senatului Nicoleta Pauliuc PNL), a solicitat demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, ca urmare a actiunilor intreprinse de fortele de ordine la protestul din 10 august din Piata Victoriei si a apreciat ca intrebarile din cadrul audierilor de astazi din comisie au ramas fara raspunsuri, potrivit Agerpres.

Motiunea impotriva lui Petre Daea a picat

Motiunea simpla privind agricultura initiata de liberali va intra, miercuri, la vot in Camera Deputatilor. Motiunea intitulata Dupa ciuma lui Caragea, Romania lovita de pesta lui Daea a fost dezbat.

Petre Daea afla astazi daca va fi demis

Motiunea simpla privind agricultura initiata de liberali va intra, miercuri, la vot in Camera Deputatilor. Motiunea intitulata Dupa ciuma lui Caragea, Romania lovita de pesta lui Daea a fost dezbat.

Un deputat liberal l-a facut BERBEC pe Petre Daea! Cum vrea PSD sa se razbune

Scandal in Parlament, la dezbaterea motiunii simple pe Agricultura intitulate Dupa ciuma lui Caragea, Romania lovita de pesta lui Daea. in timpul discutiilor din plenul Camerei Deputatilor, deputatul.

Petre Daea: S-a exagerat situatia pestei porcine pentru a da o imagine de situatie pierduta de sub control / 238 de localitati au fost afectate

Ministrul Agriculturii, Petre Dea, a spus marti, in cadrul dezbaterii motiunii simple pe Agricultura depusa de liberali, ca situatia pestei porcine s-a exagerat pentru a da imaginea aceasta de situatie pierduta de sub control.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )