Libnet.ro
UNICEF

21:30

Liviu Dragnea a anuntat ca Guvernul pregateste un program de mare amploare: O sa acordam facilitati bancare foarte substantiale

B1 B1,
Liviu Dragnea a anuntat ca Guvernul pregateste un program de mare amploare: O sa acordam facilitati bancare foarte substantiale

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat, vineri, ca specialistii de la Ministerul Agriculturii si de la cel al Finantelor lucreaza la un pachet de facilitati bancare destinate celor care vor sa extinda. continuă pe B1

LIVIU DRAGNEA: Vreau sa incepem un program pentru peste, in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, ieri, ca intentioneaza sa demareze, impreuna cu Ministerul Agriculturii, un program pentru peste in Romania, indiferent ce va spune Bruxelles-ul ''.

Ce se intampla luni, 20 mai, in Romania. Radu Mazare va fi adus in tara, insa si lui Dragnea i se pregateste ceva

Luni, 20 mai 2019, va fi o zi plina pentru Justitia din Romania. Radu Mazare va fi adus in tara din Madagascar, unde fugise in 2017 pentru a scapa de problemele cu legea. Dar si lui Liviu Dragnea i se pregateste ceva la Curtea Suprema: are termen in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Vor [] .

Digi24.ro: Ambasadorul Palestinei, dupa ce s-a intalnit cu Liviu Dragnea: Ambasada Romaniei in Israel nu se muta la Ierusalim

Liviu Dragnea s-a intalnit luni la cabinetul sau de la Camera Deputatilor cu ambasadorul Palestinei, Fouad Kokaly, dupa ce, potrivit unor surse diplomatice, a tot refuzat o asemenea intrevedere de cand a anuntat ca decizia Guvernului PSD este de a muta ambasada Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

LIVIU DRAGNEA: Nu comentez previziunile nimanui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca actuala guvernare a marit veniturile romanilor pentru ca preturile cresteau oricum si a subliniat ca nu comenteaza prognoza BNR de 4,2% referitoare la inflatia pentru finalul acestui an, afirmand in fiecare an se spune ca o sa fie foarte rau.

Liviu Dragnea sustine ca el a anulat mitingul PSD. Ce mesaj a transmis

Liviu Dragnea sustine ca el este cel care a decis anularea mitingului PSD care era programat saptamana viitoare, la Romexpo. Liderul social-democrat este de parere ca in ultima saptamana de campanie electorala este mai important ca membrii de partid sa stea in dispozitivele de campanie si sa discute cu oamenii. Dupa ce primarul general al [] .

LIVIU DRAGNEA: Cresterea economica este de 5%

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, afirma ca prognoza coalitiei de guvernare pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost corecta, dovada fiind faptul ca, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica, cresterea economica este de 5%.

PNL cere Curtii Constitutionale sa invalideze mandatul de deputat al lui Liviu Dragnea

Liberalii contesta la Curtea Constitutionala hotararea Camerei Deputatilor de validare a mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. PNL invoca faptul ca Dragnea a fost condamnat pentru o infractiune privind procesul electoral si a avut o pedeapsa accesorie privind interzicerea unor drepturi in dosarul referendumului. in aprilie 2016, seful PSD a fost condamnat la doi ani cu suspendare.

Orban, scrisoare catre seful AEP: incetati de indata boicotarea Referendumului la ordinul unui condamnat penal pentru frauda electorala, Liviu Dragnea!

Liderul PNL Ludovic Orban sustine ca este absolut revoltator si scandalos ca Autoritatea Electorala Permanenta AEP) nu promoveaza public nicio campanie de informare si incurajare a participarii romanilor la referendumul pe Justitie declansat de presedintele Klaus Iohannis. Va solicit sa incetati de indata boicotarea Referendumului, sustine Orban. Presedintele AEP este unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, reactie dupa avertismentul lui Isarescu: S-a dovedit ca ceea ce am prognozat noi in programul de guvernare s-a confirmat in realitate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca actuala guvernare a marit veniturile romanilor pentru ca preturile cresteau oricumsi a adaugat ca nu comenteaza prognoza BNR de.

Liviu Dragnea, reactie la scandalul de la Cimitirul Valea Uzului: Problemele nu se rezolva asa. E nevoie de multa cumpatare

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, dupa incidentul din Valea Uzului, ca institutiile statului trebuie sa stabileasca granita dintre Bacau si Harghita. Acestaindeamna institutiile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )