Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea, invitat din nou la emisiunea Viata Satului de pe TVR1, duminica

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, invitat din nou la emisiunea Viata Satului de pe TVR1, duminica

Liderul PSD Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii, Petre Daea, sunt invitati din nou la emisiunea Viata Satului de pe TVR1, duminica. Ei au fost si saptamana trecuta invitatii emisiunii. continuă pe Adevărul

Dragnea si Daea, din nou in emisiunea Viata Satului de la TVR

Liderul PSD Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii, Petre Daea, vor aparea din nou in emisiunea Viata Satului, difuzata duminica de Televiziunea publica. Cei doi au fost invitatii emisiunii si saptamana trecuta, fapt criticat de Opozitie, care a acuzat ca acestia au beneficiat de promovare electorala pe bani publici.

[P] Atacurile dezlantuite ale lui Liviu Dragnea ii masoara spaima! Pe 26 mai vor iesi la vot mai multi romani decat a putut el numara vreodata la alegerile europarlamentare!

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare isi are proiectii mult mai adanci in analiza de oportunitate politica pe care si-o face PSD si Liviu Dragnea. Atacurile din ultima perioada la adresa PNL si impotriva presedintelui Klaus Iohannis masoara atacul de panica al celui care conduce de facto Romania din biroul sau de la Camera Deputatilor.

Viorica Dancila pleaca, din nou, in campanie prin tara, dar fara Dragnea. Reactia liderului PSD

Premierul Viorica Dancila pleaca, din nou, prin tara, alaturi de mai multi ministri din echipa sa guvernamentala. Ea va merge in teritoriu fara liderul PSD, Liviu Dragnea. Premierul Viorica Dancila isi reia periplul prin tara alaturi de mai multi ministri din Cabinetul pe care-l conduce. Sefa Guvernului va merge in judetele unde a fost invitata [] .

LIVIU DRAGNEA: Nu comentez previziunile nimanui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca actuala guvernare a marit veniturile romanilor pentru ca preturile cresteau oricum si a subliniat ca nu comenteaza prognoza BNR de 4,2% referitoare la inflatia pentru finalul acestui an, afirmand in fiecare an se spune ca o sa fie foarte rau.

LIVIU DRAGNEA: Vreau sa incepem un program pentru peste, in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, ieri, ca intentioneaza sa demareze, impreuna cu Ministerul Agriculturii, un program pentru peste in Romania, indiferent ce va spune Bruxelles-ul ''.

Liviu Dragnea sustine ca el a anulat mitingul PSD. Ce mesaj a transmis

Liviu Dragnea sustine ca el este cel care a decis anularea mitingului PSD care era programat saptamana viitoare, la Romexpo. Liderul social-democrat este de parere ca in ultima saptamana de campanie electorala este mai important ca membrii de partid sa stea in dispozitivele de campanie si sa discute cu oamenii. Dupa ce primarul general al [] .

LIVIU DRAGNEA: Cresterea economica este de 5%

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, afirma ca prognoza coalitiei de guvernare pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost corecta, dovada fiind faptul ca, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica, cresterea economica este de 5%.

Liviu Dragnea, surprins intr-o ipostaza inedita

Ipostaza inedita in care a fost surprins Liviu Dragnea. Liderul PSD si ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-au aflat, sambata, la Poiana Sibiului, unde au avut o intalnire cu crescatorii de oi din.

Digi24: FOTO Liviu Dragnea nu mai iese in public de teama protestelor. Sambata a facut mici la gratar, in cadru restrans, la Sibiu

Dupa protestele repetate de la mitingurile organizate de PSD la Iasi, Suceava, Galati, si dupa incidentul de vineri cand doi protestatari au fost retinuti de Jandarmerie la Topoloveni, unde presedintele PSD se afla in vizita electorala, Liviu Dragnea nu mai participa la evenimente cu public larg, alegand organizarea unor intalniri restranse si securizate cu grupuri de cetateni.

Liviu Dragnea, noi modificari ale legislatiei pentru a incuraja forta de munca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, sambata, ca in perioada urmatoare vor fi aduse modificari in privinta legislatiei pentru zilieri, pentru a incuraja forta de munca. Sambata aceasta am.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )