Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVIU DRAGNEA: Vreau sa incepem un program pentru peste, in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVIU DRAGNEA: Vreau sa incepem un program pentru peste, in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, ieri, ca intentioneaza sa demareze, impreuna cu Ministerul Agriculturii, un program pentru peste in Romania, indiferent ce va spune Bruxelles-ul ''. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea insista cu retorica anti-occidentala: in Vest apele sunt poluate si sunt pesti cu metale grele, au zis sa le dea romanilor ca ei poa`sa moara / incepem un program pentru peste in Romania

Liviu Dragnea nu renunta la retorica anti-occidentala, de aceasta data motivul fiind pestele confiscat la vama si care continea mercur peste limita admisa. Seful PSD a sustinut ca tarile din Vestul Europei, unde apele sunt poluate, trimit pestele contaminat in Romania. Au crezut ca romanii sunt mai prosti si au zis hai sa le dam lor, ca ei poa' sa moara, ei si copiii, a declarat el.

Liviu Dragnea, proiect de lege pentru interzicerea exportului de busteni: Vrem ca plusvaloarea sa ramana in Romania

Liviuu Dragnea a facut noi declaratii despre proiectele de viitor ale Guvernului. Liderul PSD sustine ca orice palma de pamant din Romania va trebui sa fie cultivata Speram ca in Romania sa nu mai.

Liviu Dragnea a anuntat ca Guvernul pregateste un program de mare amploare: O sa acordam facilitati bancare foarte substantiale

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat, vineri, ca specialistii de la Ministerul Agriculturii si de la cel al Finantelor lucreaza la un pachet de facilitati bancare destinate celor care vor sa extinda.

Liviu Dragnea promite alocare de finantari substantiale pentru fermierii din Romania

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa. Vom face.

Liviu Dragnea, noi masuri pentru fermieri: Vom aloca mai multi bani pentru agricultura

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa, aspect la.

Corina Cretu, replica pentru Liviu Dragnea: Discursul impotriva mea se bazeaza pe dezinformare

Comisarul european Corina Cretu ii raspunde liderului PSD, Liviu Dragnea, care a acuzat-o ca este mincinoasa, ea spunand ca decizia de a trimite scrisoarea de avertisment catre Romania nu a fost luata in Colegiul Comisarilor.

[P] Atacurile dezlantuite ale lui Liviu Dragnea ii masoara spaima! Pe 26 mai vor iesi la vot mai multi romani decat a putut el numara vreodata la alegerile europarlamentare!

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare isi are proiectii mult mai adanci in analiza de oportunitate politica pe care si-o face PSD si Liviu Dragnea. Atacurile din ultima perioada la adresa PNL si impotriva presedintelui Klaus Iohannis masoara atacul de panica al celui care conduce de facto Romania din biroul sau de la Camera Deputatilor.

Liviu Dragnea, pe Facebook: primul pas major al PSD impotriva companiilor care vand in Romania produse asemanatoare, dar de o calitate inferioara fata de cele vandute in Occident.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta masuri dure contra companiilor care vand in Romania marfa inferioara calitativ celei vandute in Occident. Amenda de 4% din toate incasarile si confiscarea.

Liviu Dragnea, pe Facebook: primul pas major al PSD impotriva companiilor care vand in Romania produse asemanatoare, dar de o calitate inferioara fata de cele vandute in Occident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta masuri dure contra companiilor care vand in Romania marfa inferioara calitativ celei vandute in Occident. Amenda de 4% din toate incasarile si confiscarea.

Dragnea, despre pestele infestat: in pietele din Occident nu se poate vinde asa ceva, ca e puscarie curata. Au crezut ca romanii sunt mai prosti si au zis hai sa le dam lor, ca ei poa sa moara, ei si copiii

Liviu Dragnea a declarat ca, in ciuda masurilor pe care le iau in privinta mediului, statele din Occident tot polueaza masiv si au pesti cu metale grele. Cum acolo se face puscarie pentru comercializarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )