Libnet.ro
UNICEF

14:15

Petre Daea nu se lasa: Comisia Europeana trebuie sa gaseasca solutii pentru problema cormoranilor

B1 B1,
Petre Daea nu se lasa: Comisia Europeana trebuie sa gaseasca solutii pentru problema cormoranilor

Petre Daea, ministrul Agriculturii, considera ca Executivul comunitar trebuie sa gaseasca solutii pentru cormorani, care sunt o foarte mare problema pentru acvacultura din Romania si pentru unii fermieri. continuă pe B1

PETRE DAEA: Romania va exercita o presedintie orientata catre cetateni

Romania va exercita o presedintie orientata catre cetateni si va urmari ca politicile Uniunii Europene sa se raporteze in permanenta la principiul coeziunii intre statele membre, a declarat astazi ministrul Agriculturii, Petre Daea, in Comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara din Parlamentul European.

Petre Daea, n Parlamentul European: Cormoranii n Romnia fac baie n piscine. Va spune un om care ntelege furtuna Brexitului, dar ntelege si furtuna pescarului cnd el se afla n raport cu natura

Ormoranii in Romania fac baie in piscine, a spus ministrul Agriculturii, Petre Daea, miercuri, in Parlamentul European, unde a fost chemat in Comisia pentru pescuit pentru a prezenta prioritatile pe care Romania le are in domeniul pescuitului in mandatul presesedintiei Consiliul Uniunii Europene. El le-a dat asigurari europarlamentarilor ca este un om care intelege furtuna Brexitului, dar intelege si furtuna pescarului in momentul in care el se afla in raport cu natura si nu gaseste solutii pe care sa le foloseasca atunci cand nevoia il impinge si situatia o dicteaza.

PETRE DAEA: Trebuie sa dezvoltam comunitatile locale de pescuit

Uniunea Europeana trebuie sa continue dezvoltarea comunitatilor locale de pescuit, precum si promovarea de parteneriate locale, iar in acest context, pescuitul mic costier necesita un tratament preferential.

Petre Daea, de rasul cormoranilor: cele mai amuzante reactii dupa discursul ministrului Agriculturii de la Bruxelles

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a prezentatin Comisia de Pescuit a Parlamentului European prioritatile presedintiei Romaniei, iar declaratia privind cormoranii a avut un mare ecou in tara, unde a starnit glume si critici deopotriva.

Petre Daea prezinta Parlamentului European prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, prezinta astazi si maine in Comisiile de specialitate ale Parlamentului European, prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene UE) in domeniile de activitate sectoriale.

Comisia Europeana trage Romania la raspundere pentru ca nu respecta normele de mediu

Romania trebuie sa puna integral in aplicare normele Uniunii Europene prin stabilirea taxelor pentru prelucrarea cererilor privind produsele biocide, potrivit unei solicitari lansate de Comisia Europeana,.

Romania somata de Comisia Europeana pentru netranspunerea in lege a unor norme europene: Ce trebuie sa faca de urgenta pentru a scapa de sanctiuni

Comisia Europeana a somat joi Romania si Estonia privind intarzieri in transpunerea normelor UE privind deseurile de echipamente electrice si electronice Directiva 2012/19/UE). Astfel, oficialii de la Bruxelles.

Comisia Europeana ii da Romaniei un termen de doua luni sa ramburseze taxa auto

Comisia Europeana CE) indeamna Romania sa respecte legislatia Uniunii Europene UE) in ceea ce priveste rambursarea taxelor de inmatriculare a autoturismelor percepute in mod necuvenit, in urmatoarele doua.

Comisia Europeana, amenda colosala pentru Mastercard

Comisia Europeana a anuntat marti ca a amendat Mastercard cu 570,6 milioane de euro, pentru ca a impiedicat comerciantii sa beneficeze de conditiile mai bune oferite de banci in Uniunea Europeana,.

Mastercard, pusa la zid de Comisia Europeana: amenda de 570 mil. euro

Comisia Europeana CE) a amendat Mastercard cu 570,5 mil. euro dupa ce compania a limitat posibilitatea comerciantilor de a beneficia de conditiile mai bune oferite de bancile din alte tari care fac parte din Piata Unica europeana, incalcand astfel.

ştiri din Politica

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )