Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Daea sustine ca romanii vor primi despagubiri pentru culturile compromise definitiv. E pentru prima data cand ne intalnim, in Romania, cu patru fenomene extreme in acelasi timp (VIDEO)

B1 B1,
Petre Daea sustine ca romanii vor primi despagubiri pentru culturile compromise definitiv. E pentru prima data cand ne intalnim, in Romania, cu patru fenomene extreme in acelasi timp (VIDEO)

Ministrul Agriculturii a declarat, pentru B1 TV, ca Romania s-a confruntat pentru prima data cu patru tipuri diferite de fenomene meteo extreme. Petre Daea a mai sustinut ca vor fi despagubite persoanele ale. continuă pe B1

Petre Daea sustine ca a oprit grindina pentru Papa Francisc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca sistemul antigrindina a functionat destul de bine si ca saptamana trecuta, cand Papa Francisc a Vizitat Romania, acestea au oprit grindina. intrebat.

Petre Daea sustine ca a oprit grindina pentru Papa Francisc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca sistemul antigrindina a functionat destul de bine si ca saptamana trecuta, cand Papa Francisc a Vizitat Romania, acestea au oprit grindina.

Petre Daea, intrebat daca a oprit grindina in timpul vizitei papei: Da. Da.

Petre Daea, a declarat marti ca au fost lansate aproximativ 1. 000 de rachete antigrindina pentru a combate fenomenele meteo din ultima vreme, ministrul Agriculturii sustinand, cand a fost intrebat, ca a oprit grindina ce ameninta desfasurarea vizitei papale din weekend.

PETRE DAEA: Avem 10.000 de hectare la nivel national afectate de inundatii si grindina

Suprafata agricola afectata de inundatii si grindina este undeva la 10. 000 de hectare la nivel national, dar culturile nu sunt compromise, ci doar se afla in pericol temporar, a declarat, marti, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

Radu Banciu, despre Petre Daea: Nimic nu-l recomanda pe acest prostanac arhaic sa conduca agricultura romaneasca. Ce facea el? Fura, ca probabil din asta traieste in momentul de fata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Petre Daea, in contexul informatiilor aparute in spatiul public, potrivit carora acesta ar urma sa fie inlocuit din.

Petre Daea, luat in vizor de Paul Stanescu si noua conducere social-democrata: Fratele noului presedinte executiv PSD l-ar putea inlocui la sefia MADR chiar in aceasta saptamana

Noua conducere a PSD va decide daca Petre Daea ramane sau nu in fruntea Ministerului Agriculturii, in conditiile in care demnitarul a parut mai preocupat sa-l sustina pe Liviu Dragnea decat de soarta.

Petre Daea, ministrul Agriculturii: Aproximativ 10.000 de hectare de culturi agricole, afectate de inundatii si grindina

Suprafata agricola afectata de inundatii si grindina este de aproximativ 10. 000 de hectare la nivel national, dar culturile nu sunt compromise, ci doar se afla in pericol temporar, a declarat, marti, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, citat de Agerpres.

Start-up Nation 2018: Ministerul a publicat lista cu firmele care vor primi finantare

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a publicat, astazi, lista aplicantilor la editia a doua a programului Start-Up Nation admisi de principiu la finantare, precum si lista aplicantilor respinsi la finantare.

Adevarul Live, ora 13.00: Mihai Petre, despre finala Romanii au talent si viata dincolo de pupitrul juriului

La o saptamana de la finala show-ului Romanii au talent, Mihai Petre vine in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre experientele din ultima editie a competitiei, conflictele aparute in pauze si viata de dincolo de pupitrul juriului.

CU TOATE CA MIZAU PE 25,6 MILIOANE LEI Investitorii IARV vor primi doar 11,5 milioane lei, ca dividende

Ministerul Economiei a votat impotriva propriei propuneri de repartizare a profitului pentru anul 2018, in adunarea de la finele lunii mai Cu toate ca a propus distribuirea sub forma de dividende a sumei de 25,618 milioane de lei, din profitul anului trecut, de 31,18 milioane lei, Ministerul Economiei a votat, in adunarea generala a IAR Brasov IARV) de la finele lunii trecute, ca numai 11,51 milioane de lei sa mearga catre actionari, conform propunerii initiale a Consiliului de Administratie al producatorului de elicoptere, se arata intr-un raport al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )