Libnet.ro
UNICEF

22:00

in timp ce pesta porcina face RAVAGII, Petre Daea se lauda cu productia de cereale: Suntem pe primul loc in UE!

B1 B1,
in timp ce pesta porcina face RAVAGII, Petre Daea se lauda cu productia de cereale: Suntem pe primul loc in UE!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, se lauda cu productia de cereale a Romaniei, in plina criza provocata de incapacitatea autoritatilor de a opri raspandirea virusului pestei porcine in tara. Daea se. continuă pe B1

DSVSA Ialomita: S-au ridicat restrictiile de pesta porcina in doua localitati. Oamenii pot creste animale in gospdarii

Autoritatile veterinare din judetul Ialomita au ridicat restrictiile impuse de pesta porcina pentru doua localitati. Este vorba despre Andrasesti si Orboesti, de unde, timp de o luna, specialistii au ridicat probe de la toate animalele, iar acestea au fost negative.

VIDEO Pesta porcina n Olt: Satenii din Rusanesti se opun, pentru a patra zi la rnd, ridicarii porcilor din gospodarii. Numerosi jandarmi mobilizati, incidente cu localnicii

Medicii veterinari s-au intors vineri la Rusanesti, judetul Olt, pentru a patra zi consecutiv, pentru a sacrifica cei aproape 1. 000 de porci din gospodariile oamenilor, dupa ce saptamana trecuta in comuna au fost confirmate trei focare de pesta porcina africana PPA). Efective sporite de jandarmi si politisti au fost prezente la Rusanesti alaturi de echipele DSVSA.

ANSVSA: 18 judete, afectate de pesta porcina, 100 de focare in Baragan

Pesta porcina africana evolueaza in 294 de localitati din 18 judete, cu un numar de 1. 124 focare, au anuntat, joi seara, reprezentantii Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). in total au fost eliminati peste 300. 000 de porci afectati de boala si au fost despagubiti aproape 8. 000 de proprietari.

Petre Daea, la parada alaturi de sotia sa, cu 20 de ani mai tanara. Cum arata Carmen Daea (FOTO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a mers la parada de Ziua Nationala alaturi de sotia sa. Carmen Daea este cu 20 de ani mai tanara decat el, noteaza libertatea. ro. Carmen Daea apare foarte rar la.

PETRE DAEA: Suntem pe primul loc in UE la porumb

Tara noastra a realizat anul acesta peste 30 milioane tone de cereale, fata de 27 milioane tone anul trecut, productiile de porumb si floarea soarelui ocupand primul loc in Uniunea Europeana, a declarat, astazi, pentru Agerpres, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

Petre Daea, ministrul Agriculturii: Romania, pe primul loc in Uniunea Europeana la productia de cereale

Romania a realizat anul acesta peste 30 de milioane de tone de cereale, fata de 27 de milioane de tone anul trecut, productiile de porumb si floarea soarelui ocupand primul loc in Uniunea Europeana, a declarat, luni, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

Zeci de jandarmi au intervenit intr-un sat in care localnicii s-au opus sacrificarii porcilor suspectati de pesta porcina africana (VIDEO)

Disperati ca vor ramane cu mesele goale aproape de Craciun, satenii din Rusanesti, judetul Olt, au refuzat sa le permita autoritatilor sa le intre in curti si sa le omoare porcii suspectati de pesta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2502 seconds )