Libnet.ro
UNICEF

00:07

ALDE nu va participa la votul de luni pentru Guvernul Orban 2. Tariceanu: Am hotarit sa nu intram in jocul de-a anticipatele

Hotnews Hotnews,
 ALDE nu va participa la votul de luni pentru Guvernul Orban 2. Tariceanu: Am hotarit sa nu intram in jocul de-a anticipatele

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, pe Facebook, ca ALDE a hotarit sa nu intre in jocul de-a anticipatele pe care l-a initiat PNL si, in consecinta, nu vom participa la votul guvernului Orban II. continuă pe Hotnews

Lovitura dura pentru Guvernul Orban. Avocatul Poporului a atacat la CCR OUG privind alegerile anticipate

Lovitura dura pentru Guvernul Orban. Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala Ordonanta privind alegerile anticipate. Renate Weber a vorbit la Antena 3 despre incalcari grave ale Constitutiei.

Planul PNL dupa votul din investitura. Rares Bogdan: Vom forta din nou convocarea Parlamentului

Rares Bogdan,prim-vicepresedinte PNL, a devaluit la Antena 3 care e planul partidului sau in cazul in care PSD va lipsi, asa cum a anuntat, de la votul de investitura de luni pentru Guvernul Orban II.

Iohannis, reactie la boicotul PSD: O pozitie principial incorecta. ii invit sa isi reconsidere punctul de vedere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a batut obrazul social-democratilor, dupa decizia acestora de a boicota votul de investire pentru Guvernul Orban II. PSD a depus motiune si acum, cand trebuie sa se.

Sinteza zilei. Nucleara pentru Ludovic Orban: Guvernul nu e constitutional

In baza unei decizii a Curtii Constitutionale a Romaniei, Guvernul Orban II, ar putea sa fie neconstitutional.

Sinteza zilei. O ordonanta de pe vremea Guvernului Ciolos, bomba cu ceas pentru guvernul PNL

O ordonanta data de Guvernul Orban se poate dovedi o adevarata bomba cu ceas pentru actualul guvern.

ALDE boicoteaza votul pentru investirea Guvernului Orban II

Parlamentarii ALDE au anuntat ca vor boicota votul pentru investirea Guvernului Orban II, din 24 februarie, alaturandu-se astfel initiativei demarate de PSD si confirmate si de PRO Romania.

Iohannis, despre tergiversarea votului privind Guvernul Orban II: Atitudinea PSD-ului este cel putin ciudata. ii invit sa isi reconsidere punctul de vedere

Presedintele Klaus Iohannis crede ca atitudinea PSD de a boicota, luni, votul de investire a noului Guvern este cel putin ciudata si ii invita pe social-democrati sa isi reconsidere punctul de vedere.

Negocieri dure pe scena politica! Orban incearca sa convinga parlamentarii din celelalte partide sa se prezinte la vot

A mai ramas o singura zi pana la sedinta plenului reunit al Parlamentului, in care se va da votul de investitura pentru Guvernul Orban II.

COMISIILE PARLAMENTARE AU DECIS: Un sfert de cabinet pentru Ludovic Orban

Audierile ministrilor propusi de Ludovic Orban s-au incheiat cu admiterea, de catre comisiile de specialitate a inca unui candidat - Adrian Oros la Agricultura.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )