Libnet.ro
UNICEF

06:30

Calin Popescu Tariceanu contrazice PSD: Nu se va anunta candidatul la prezidentiale imediat dupa europarlamentare

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu contrazice PSD: Nu se va anunta candidatul la prezidentiale imediat dupa europarlamentare

PSD-ALDE nu va anunta candidatul coalitiei la alegerile prezidentiale duminica seara, imediat dupa europarlamentare, ci inainte de vacanta de vara, relateaza Stiripesurse. ro, care citeaza o serie de. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu: Nu cred ca duminica seara e momentul pentru anuntarea candidaturii la prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu sustine ca duminica seara, dupa incheierea alegerilor, nu este momentul potrivit pentru ca PSD sau ALDE ca anunte cine va candida la alegerile prezidentiale. Totodata, T.

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: Duminica, dupa alegeri, vom decide cu PSD si sper sa luam cea mai buna decizie(VIDEO)

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat marti ca duminica seara, dupa alegerile europarlamentare, formatiunea sa va lua o decizie, alaturi de PSD, in privinta candidatului pentru alegerile.

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: Am convenit cu Liviu Dragnea sa...

Calin Popescu-Tariceanu a vorbit despre o posibila candidatura a sa la alegerile prezidentiale. Daca ai mei colegi vor considera ca eu sunt acela, am curajul sa ma inham la aceasta sarcina deloc.

Dragnea, intrebat daca va candida la presedintie: PSD va anunta candidatul chiar duminica, in seara alegerilor europarlamentare

Liviu Dragnea a declarat marti ca PSD va anunta candidatul partidului pentru prezidentiale chiar duminica, in seara alegerilor europarlamentare.

Calin Popescu-Tariceanu, mesaj pentru liberali: Din PNL-ul in care eu am intrat nu a mai ramas decat numele

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, ureaza La multi ani Partidului National Liberal la implinirea a 144 de ani de la infiintarea sa si subliniaza ca liberalismul nu si-a spus ul.

Amenzi pentru protestatarii care l-au huiduit pe Calin Popescu Tariceanu la Brasov. Jandarmerie: Au fost aplicate masuri duble

Protestatarii care l-au huiduit pe Calin Popescu Tariceanu la Brasov si l-au intampinat pe liderul ALDE cu un sicriu au fost amendati de Jandarmerie, informeaza site-ul Buna Ziua.

Calin Popescu Tariceanu, ipoteza incendiara: ALDE va disparea din Parlamentul European

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri, la DC News Live, ca din viitorul Parlament European ar putea sa dispara grupul liberal ALDE european. Am o stare de disconfort, va explic: se.

Calin Popescu-Tariceanu, nou apel privind boicotarea referendumului

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, miercuri, in cadrul unui interviu acordat DCNEWS, a vorbit despre referendumul initiat de presedintele Klaus Iohannis. Cu aceasta ocazie, a transmis un mesaj.

Calin Popescu Tariceanu: Rezultatul alegerilor europarlamentare nu are cum sa influenteze actuala majoritate din Parlament

Calin Popescu Tariceanu sustine ca rezultatul alegerilor europarlamentare nu poate influenta majoritatea parlamentara de la Bucuresti. Liderul ALDE a facut aceasta declaratie dupa ce presedintele Klaus.

Calin Popescu Tariceanu, despre sondajul potrivit caruia in Capitala ar obtine mai multe voturi decat Iohannis

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu vine in aceasta seara la Sinteza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )