Libnet.ro
UNICEF

13:00

Calin Popescu Tariceanu dezvaluie planul ALDE pentru votul de investitura a Guvernului Orban: Nu intram in jocul de-a anticipatele

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu dezvaluie planul ALDE pentru votul de investitura a Guvernului Orban: Nu intram in jocul de-a anticipatele

Calin Popescu Tariceanu a explicat ce vor face parlamentarii ALDE luni, la votul de investitura pentru Guvernul Orban II. continuă pe Antena3

CALIN POPESCU TARICEANU: ALDE a hotarat sa nu intre in jocul de-a anticipatele pe care l-a initiat PNL

ALDE a decis ca parlamentarii formatiunii sa nu participe la votul Guvernului Orban II, a anuntat, duminica, liderul formatiunii Calin Popescu Tariceanu, precizand ca nu doreste sa valideze aceasta mascarada parlamentara in conditiile in care nici liberalii nu isi vor vota propriul Executiv.

Calin Popescu Tariceanu, despre plecarile din ALDE: Nu tin pe nimeni cu forta

Calin Popescu Tariceanu a afirmat in contextul plecarii mai multor parlamentari din partid, ca nu tine cu forta pe nimeni, adaugand ca mutarile au loc in incercarea cu ardoare a alesilor de a mai prinde un mandat in Parlament.

Calin Popescu Tariceanu, despre numirile procurorilor-sefi: Iohannis foloseste unitate de masura diferita

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru numirea procurorilor-sefi si spune ca foloseste unitate de masura diferita.

Calin Popescu Tariceanu: Drumul spre anticipate se ingusteaza foarte mult

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca drumul spre anticipate se ingusteaza foarte mult, in conditiile in care Ordonanta de Urgenta privind organizarea alegerilor anticipate a fost.

LA SCOALA DE IARNA A TLDE: Tariceanu recomanda tinerilor din partid sa-si termine studiile si sa nu-si abandoneze profesia

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, le-a spus, sambata, tinerilor din partid, prezenti la Scoala de Iarna a TLDE, de la Brasov, ca, pentru a nu deveni dependenti de functia publica, le recomanda sa-si termine studiile si sa nu-si abandoneze profesia, mentionand ca exista, in prezent, oameni politici, parlamentari cei mai multi, care sunt disperati sa mai prinda un mandat, pentru ca altfel nu au nicio sursa de venit.

Planul PNL dupa votul din investitura. Rares Bogdan: Vom forta din nou convocarea Parlamentului

Rares Bogdan,prim-vicepresedinte PNL, a devaluit la Antena 3 care e planul partidului sau in cazul in care PSD va lipsi, asa cum a anuntat, de la votul de investitura de luni pentru Guvernul Orban II.

Jocurile care strica planul PNL pentru anticipate. Cum poate PSD sa prelungeasca aceasta criza pana in toamna

Sunt negocieri la sange zilele acestea, inaintea votului de investitura al Guvernului Orban II. PNL este in fierbere din cauza anuntului PSD ca nu va asigura cvorum la sedinta, asa ca liberalii discuta om cu om pentru a avea 233 de parlamentari in sala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )