Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cine s-ar afla pe lista ALDE pentru europarlamentare

Adevărul Adevărul,
Cine s-ar afla pe lista ALDE pentru europarlamentare

Printre candidatii ALDE la alegerile europarlamentare s-ar numara, potrivit unor surse, si doi fosti ministri liberali, unul dintre acestia fiind fostul ministru al Transporturilor, Ioan Ovidiu Silaghi. Desi lista nu este inca publica si definitiva, mai multe persoane din conducerea partidului au sustinut ca europarlamentarul Norica Nicolai ar ramane cap de lista. continuă pe Adevărul

Pe cine pregateste ALDE pentru europarlamentare

Printre candidatii ALDE la alegerile europarlamentare s-ar numara, potrivit unor surse, si doi fosti ministri liberali, unul dintre acestia fiind fostul ministru al Transporturilor, Ioan Ovidiu Silaghi. Desi lista nu este inca publica si definitiva, mai multe persoane din conducerea partidului au sustinut ca europarlamentarul Norica Nicolai ar ramane cap de lista.

Lista ALDE la europarlamentare: Doi fosti ministri PNL, potentiali candidati - surse

Doi fosti ministri liberali, printre care Ioan Ovidiu Silaghi, figureaza pe lista scurta a potentialilor candidati ALDE la alegerile europarlamentare din 2019, au declarat pentru Mediafax surse din conducerea partidului, adaugand ca tinta ALDE la alegerile europene din mai 2019 este obtinerea a minimum trei mandate de europarlamentar, au.

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre procedura privind stabilirea din oficiu a impozitului anual pe venit/ Lista celor pentru care nu sunt informatii suficiente va fi avuta n vedere pentru posibile inspectii fiscale

Recent, a fost publicat Ordinul Presedintelui ANAF care aproba Procedura privind stabilirea din oficiu a impozitului anual pe veniturile persoanelor fizice. Procedura se refera exclusiv pentru veniturile din anii 2016- si 2017, Autoritatea fiscala urmand sa stabileasca din oficiu impozitul pe venit datorat de aceste persoane. in termen de 15 zile de la termenul legal de depunere al declaratiei 15 august 2018) prin intermediul aplicatiei electronice se va intocmi lista persoanelor care nu au depus declaratia de impunere. Citeste aici Procedura completa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )