Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ciolacu spera ca majorarea pensiilor sa fie votata de PMP, UDMR, Pro Romania, ALDE si independenti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ciolacu spera ca majorarea pensiilor sa fie votata de PMP, UDMR, Pro Romania, ALDE si independenti

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, spera ca reprezentantii PMP, UDMR, Pro Romania, ALDE si parlamentarii independenti sa voteze, marti, majorarea cu 40% a punctului de pensie, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu spera ca majorarea pensiilor va fi votata de PMP, UDMR, Pro Romania, ALDE si independenti

Marcel Ciolacu, liderul social democratilor sper ca reprezentantii PMP, UDMR, Pro Romania, ALDE si independeti vor vota marti, 22 septembrie, cresterea punctului de pensie cu 40%, scrie Agerpres. Vom.

MODIFICAREA RECTIFICARII BUGETARE, APROBATA DE PARLAMENT PSD, ALDE, Pro Romania si UDMR impun majorarea pensiilor cu 40%

ACTUALIZARE - Majoritatea parlamentara alcatuita din PSD, ALDE, Pro Romania, UDMR si PPU-SL a modificat rectificarea bugetara aprobata de Guvern in 14 august --- *ACTUALIZARE - Toate grupurile politice au fost de acord cu propunerea UDMR ca datoria publica sa nu mai fie plafonata la 40% in acest an, in conditiile in care rectificarea bugetara a fost modificata cu cresteri de cheltuieli la mai multe capitole --- *ACTUALIZARE - Olguta Vasilescu, deputat PSD: Vreau sa le reamintesc membrilor Guvernului ca nu respecta legea pensiilor --- *ACTUALIZARE - Calin Popescu Tariceanu, senator ALDE: Anul acesta legea bugetului de stat a fost adoptata prin asumarea raspunderii, fara dezbatere, fara amendamente si prevedea majorarea pensiilor cu 40% --- *ACTUALIZARE - Alfred Simonis, liderul grupului deputatilor PSD: Am inteles de la PNL ca pentru a amenda bugetul de stat ai nevoie de un dosar intreg. --- *ACTUALIZARE - Florin Citu: Nu imi vine sa cred ca discutam despre acest lucru, dupa ce am trecut abia prin analiza Standard and Poors pentru a ne mentine ratingul de tara --- *ACTUALIZARE - USR nu va vota rectificarea bugetara propusa de PSD, ALDE si Pro Romania. --- *ACTUALIZARE - Florin Roman, PNL: Prin decizia luata de PSD azi de a se opune retrimiterii la comisii, in conditiile prezentarii viciilor de fond, sunt costernat ca inainte cu cateva zile de alegeri ati luat aceasta decizie care arunca in aer Romania --- *ACTUALIZARE - Propunerea PNL de retrimitere la comisii a proiectului de modificare a rectificarii bugetare a fost respinsa --- *ACTUALIZARE - UDMR nu doreste retrimiterea la comisii a proiectului de rectificare bugetara --- *ACTUALIZARE - Gabriel Andronache, PNL: Acest articol trebuie dezbatut pe articole, nu la dezbateri generale --- *ACTUALIZARE - Zachariae Benedek, UDMR: Rectificarea este extrem de importanta atat pentru uat cat si pentru institutile statului --- *ACTUALIZARE - Ionut Dumitru, analist economic, fost presedinte al Consiliului Fiscal a spus la Digi 24 ca, daca pensiile se vor majora cu 40%, deficitul bugetar se va duce catre 12% si pentru acoperirea cheltuielilor vom fi nevoiti sa apelam la FMI. --- Parlamentul s-a reunit azi pentru a dezbate proiectele de lege privind rectificarea bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2020, care includ si amendamentul referitor la cresterea punctului de pensie cu 40%, in loc de 14%.

PeBloguri: Majorarea pensiilor cu 40%, aprobata de Parlament. Ciolacu: Am facut dreptate pentru 5 milioane de pensionari

Marti, 22 septembrie, Parlamentul a aprobat amendamentul depus de PSD la legea rectificarii bugetare, care prevede majorarea pensiilor cu 40%. in acest context, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat pe pagina sa de Facebook: Astazi am facut dreptate pentru 5 milioane de pensionari! Pensiile trebuie sa creasca cu 40%!.

Vesti proaste! Nu sunt bani pentru majorarea pensiilor si stimulentele de 500 de europentru profesori - Anuntul facut de Orban

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu sunt posibile cresteri de cheltuieli pentru majorarea pensiilor cu 40% si pentru stimulente de cate 500 de euro pentru profesori.

Ciolacu, despre legea care prevede majorarea pensiilor: Cum poti sa spui ca e o aberatie economica o lege?

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii da replica premierului Ludovic Orban care a catalogat drept aberatie economica amendamentul depus de PSD si aprobat in Parlament la Legea Bugetului in urma caruia punctul de pensie ar urma sa fie majorat cu 40 de procente.

Unde sunt acum banii pentru majorarea pensiilor cu 40%. Ciolacu: Nu mi-a fost dat sa aud un mincinos mai ordinar ca ministrul Citu

Marcel Ciolacu a afirmat, marti, la Sinteza zilei, ca Guvernul Orban are banii necesari pentru majorarea de 40% a pensiilor si a indicat care ar fi cele doua surse pentru asta. in plus, liderul PSD a lansat un atac extrem de dur la adresa ministrului de finante, Florin Citu.

Marcel Ciolacu, despre majorarea pensiilor cu 40%: Nicio decizie a CCR nu poate sa schimbe votul Parlamentului

In timpul unei aparitii TV, presedintele social democratilor, Marcel Ciolacu a discutat despre cresterea punctului de pensie cu 40%, dar si despre posibilitate prin care decizia Parlamentului de majorare a.

CITU, DESPRE MAJORAREA PENSIILOR: De unde atata tupeu si atata cinism?

Ministrul Finantelor, Florin Citu a declarat azi, referitor la majorarea cu 40% a pensiilor sustinuta de PSD, ca Guvernul nu va permite o crestere a cheltuielilor bugetare anul acesta, acuzand PSD ca a incercat sa arunce Romania in aer ani de zile. De unde atata tupeu si atata cinism?, se intreaba el, conform news. ro.

Rectificarea bugetara a fost adoptata! Parlamentul a votat majorarea pensiilor

Rectificarea bugetara a fost aprobata de deputati si senatori, principala modificare adusa de parlamentari proiectului Guvernului fiind revenirea la majorarea punctului de pensie cu 40%. Liberalii au anuntat ca vor ataca decizia la CCR.

Florin Citu la RFI, despre majorarea pensiilor cu 40%: De unde atata tupeu si cinism la PSD?

Florin Citu se intreaba in contextul eventualei majorari a pensiilor cu 40% dorite de PSD, intr-o discutie la rfi. ro de unde atata tupeu si atata cinism? Au incercat sa arunce Romania in aer ani de zile, i-am oprit si vad ca tot nu se potolesc . inca astept institutiile statului sa analizeze si sa-i ancheteze pentru subminarea economiei nationale pe cei care au lasat economia fara stocuri, inaintea unei crize de sanatate. Si bineinteles, poate o sa ne uitam si la aceste actiuni, ceea ce fac astazi in Parlament este vadit impotriva Romaniei . Sunt indignat de ceea ce fac. Toata lumea se uita la noi, avem investitori, avem Comisia Europeana, agentiile de rating, toata lumea se uita la noi, ne-au avertizat ca mergem intr-o directie gresita si acesti oameni vin si fac acest lucru.

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )